1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Below The Surface (Gidseltagningen)

Season1.be445

Drie gemaskerde mannen gijzelen vijftien onschuldige mensen in een metrostel onder Kopenhagen. Een antiterrorisme eenheid onder leiding van Philip Nørgaard en Louise Falck wordt uitgestuurd om hen te bevrijden. De media volgen de gijzeling op de voet. Zeker wanneer de gijzelnemers hen beginnen te bespelen met informatie uit het verleden van elk van de gijzelaars en journaliste Naja Toft optreedt als tussenpersoon. De publieke opinie over de vraag of er wel of niet moet onderhandeld worden met de terroristen verdeeld het land.
Gedurende acht dagen houdt de gijzeling Denemarken in zijn greep, acht dagen waarin de angst en de wanhoop groeien en de ondergrondse gijzelaars alle hoop om te overleven verliezen.

Below The Surface
is een spannende, zenuwslopende achtdelige Scandinavische serie over een gijzeling, geschreven door een team dat zijn sporen verdiende met series als Dicte, Forbrydelsen en Bron. Een van de uitvoerende producenten én bedenker van de serie is niemand minder dan Adam Price, de scenarist van Borgen.
De makers wilden niet enkel een spannende thriller neerzetten middels goed uitgelijnde personages, hun relaties en hun dilemma’s, ze wilden ook 'food for thought' aanreiken zodat iedereen zich kan bezinnen over de grotere dingen van het leven.

In de rolverdeling zien we Johannes Lassen (1864, Follow The Money), Sara Hjort Ditlevsen (Rita, Borgman), Paprika Steen (Love Is All You Need, Adam’s Apples), Jakob Oftebro (Kon Tiki, 1864, Lilyhammer) en Michael Frandsen (Klovn: The Movie)Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Johannes Lassen, Sara Hjort Ditlevsen, Paprika Steen, Jakob Oftebro en Michael Frandsen

Prijzen:
1 prijs, 6 nominaties

Aantal seizoenen:
2

Beschikbaar op DVD:
Seizoen 1 

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •