1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Conspiracy Of Silence

Season1.be445

Conspiracy Of Silence is een internationale thrillerserie (geproduceerd door het VK, Zweden en… België) met de Nederlandse Halina Reijn in een van de hoofdrollen.

Het hoofdpersonage is een zekere Robert Kastell die na dertig jaar geleden zijn eigen dood geënsceneerd te hebben, nu terugkeert naar Zweden om er zich te wreken op de succesvolle wapenhandelaar Anders Speths. Een persoonlijke tragedie noopte Kastell ertoe zijn schuilplaats te verlaten. Robert wordt al vlug ontmaskerd door journalist Rolf Höglund die hem aanspoort om zich te focussen op de verrotte Zweedse wapenindustrie i.p.v. op de persoonlijke vendetta. Wanneer Höglund echter verdwijnt, besluit zijn dochter Åsa, die verteerd wordt door schuldgevoelens, Robert te helpen. Wat Robert niet wist toen hij Zweden ontvluchtte, is dat hij een dochter heeft die door Speths werd opgevoed als zijn eigen kind. Speths staat aan de vooravond van een grote deal wanneer hij mag bemiddelen tussen Indonesië en de firma Sandersvik, een Zweeds-Belgische firma die deze nieuwe deal best kan gebruiken. Samen met Åsa kiest Robert voor een andere aanpak in de strijd tegen Speths en de illegale wapenhandel.

Halina Reijn speelt de rol van de CEO van de Zweeds-Belgische wapenfabriek Sandersvik, die op het punt staat een grote deal te sluiten met Indonesië. De andere hoofdrollen worden vertolkt door Jens Hultén (Hassel, De 100-Jarige Man Die Uit Het Raam Klom En Verdween), Vera Vitali (Bonusfamiljen, Arne Dahl), Josefin Asplund (Vikings), Henrik Mestad (Occupied), Björn Bengtsson (Thicker Than Water, Rig 45) en Joel Spira (Thicker Than Water, Snabba Cash). Het scenaristentrio was eerder verantwoordelijk voor series als Welcome To Sweden, Jordskott en Maria Wern. De regie is in handen van Charlotte Brändström, een veterane die afleveringen regisseerde van o.a. Outlander, Johan Falk, Occupied, Madame Secretary, Colony en Chicago P.D.


Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Jens Hultén, Vera Vitali, Josefin Asplund, Henrik Mestad, Björn Bengtsson en Joel Spira

Prijzen: nog geen prijzen of nominaties

Aantal seizoenen: 1

Beschikbaar op DVD: Seizoen 1 

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •