1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

De Mannen Van Dokter Anne

Season1.be3,53,55

Nee, dit is geen spin-off van Thuis, maar een nieuwe Nederlandse serie die in december te zien was op het Nederlandse Net5.

Een week voordat ze in het huwelijk treedt, betrapt de jonge arts Anne (Noortje Herlaar uit Paradise Trips, Bloedverwanten) haar verloofde met een ander. Haar wereld stort in en ze keert terug naar haar ouders, een professor in de chirurgie en een bemoeizuchtige moeder. De vader van Anne biedt haar een baan aan in het ziekenhuis waar hij zelf ook werkzaam is.
Op haar werk is Anne charmant, onbaatzuchtig en zeer professioneel, maar haar liefdesleven wordt al snel een chaos. Haar nieuwe chef arts, Dr. Marc Meijer (Benja Bruijning uit Alles Is Familie, Zwarte Tulp, Vechtershart) is niet alleen een enorme macho, maar ook de onbereikbare liefde uit haar jeugd. Of heeft de zachtaardige gynaecoloog dr. Sam Zwart (Matteo van der Grijn uit Mannenharten 2, Nieuwe Buren, Levenslied) betere kaarten? Voor wie zal ze vallen?

De Mannen Van Dokter Anne wordt geproduceerd door Talpa Fictie, de makers van Divorce en Gooische Vrouwen en is gebaseerd op
de Duitse serie Doctor's Diary uit 2008.

Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Noortje Herlaar, Benja Bruijning, Matteo van der Grijn, Wilbert Gieske, Joke Tjalsma, Nick Golterman, Jamie Grant

Prijzen: nog geen prijzen of nominaties

Aantal seizoenen: 1

Beschikbaar op DVD: Seizoen 1 

Bekijk de trailer

Seizoen 1 (2016) aantal afleveringen: 8
Als Anne een week voor hun huwelijk haar vriend betrapt met een ander, keert ze terug naar haar ouderlijk huis. Dan ontmoet ze een oude vlam, maar hem niet alleen!

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •