1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Dynasty s4 (Netflix)

Season1.be3,53,55

Aangezien de laatste twee geplande afleveringen van seizoen 3 nooit zijn uitgezonden, zullen de eerste twee afleveringen van seizoen 4 in wezen de belangrijkste verhaallijnen volgen die bedoeld waren voor de afsluiting van seizoen 3, zonder evenwel een 'normale' finale.

Fallon is helemaal klaar om te trouwen met Liam, maar gezien de aard van Dynasty, is hun verbintenis verre van een uitgemaakte zaak. Sam is ondertussen getrouwd met stripper Ryan die hij ontmoette op Fallon's vrijgezellenfeest. Zowel Blake als Cristal waren vorig seizoen elkaar ontrouw. Hun huwelijk zal daarom een dramatische rol moeten blijven spelen in seizoen 4. Adams relatie met Kirby zal op de klippen lopen, aangezien zowel Adams ambitie als het uiterlijk van Kirby's ex Oliver hun leven stevig door elkaar schudden. Aangezien we elk seizoen verschillende wendingen krijgen, zijn dit waarschijnlijk slechts enkele beginnende verhaallijnen van een scenario dat onvermijdelijk op nieuwe en onverwachte manieren gecompliceerd zal worden.


Score

IMDb: 8,6

Metacritic: NB

Rotten Tomatoes: NB


Geen bespreking beschikbaar
Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Grant Show, Elizabeth Gillies, Robert Christopher Riley, Daniella Alonso, Rafael de la Fuentes, Alan Dale, Elaine Hendrix, Sam Underwood, Adam Huber

Prijzen:
Nog geen prijzen of nominaties

Aantal seizoenen: 5

Beschikbaar op Netflix

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •