1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Only Murders In The Building (Disney+ Star)

Season1.be445


In de jaren ’80 en ‘90 waren Steve Martin (Three Amigos!, All Of Me, Roxanne, Dirty Rotten Scoundrels, Planes Trains & Automobiles) en Martin Short (Father Of The Bride, Three Amigos!, Innerspace) gevestigde namen in het comedy genre. Samen waren ze te zien in Father Of The Bride I en II en Three Amigos! Nu dertig jaar later laten de twee comedians opnieuw het beste van hun kunnen zien in de serie Only Murders In The Building, een komedie geschreven door o.a. Steve Martin.

De serie gaat over drie vreemdelingen die allemaal geobsedeerd zijn door true crime. Wanneer er een verdacht overlijden plaatsvindt in hun exclusieve optrekje in de Upper West Side, denken ze meteen aan moord. Ze gaan op onderzoek uit en gebruiken de kennis die ze opgebouwd hebben bij het uitoefenen van hun hobby. Maar wat misschien nog erger is, is het aantal leugens die ze elkaar vertellen. Wanneer ze realiseren dat er een moordenaar in de building aanwezig is, voeren ze een race tegen de klok om te ontcijferen wie de dader is.

Naast Steve Martin en Martin Short verwelkomen we als derde persoon niemand minder dan Selena Gomez, kwestie van ook de jeugd warm te maken voor de serie.

Score

IMDb: 8,5

Metacritic: 76

Rotten Tomatoes: 100


Lees de bespreking van:


Humo

The Hollywood Reporter

Collider

Rolling Stone

The Playlist

DeciderKoop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Selena Gomez, Steve Martin, Martin Short, Aaron Dominguez, Vanessa Aspillaga

Prijzen:
Nog geen prijzen of nominaties

Aantal seizoenen:
1

Beschikbaar op Disney+ STAR

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •