1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Wisting

Season1.be445

De thrillerserie Wisting is gebaseerd op de internationaal bekroonde bestsellers van voormalig politierechercheur Jørn Lier Horst over hoofdinspecteur William Wisting (47) en zijn dochter, misdaadjournaliste Line (24). De serie verweeft de verhalen van twee boeken, ‘De Kluizenaar’ en ‘Jachthonden’.

Het kerstfeest met zijn familie wordt verpest omdat Wisting worstelt met de lastigste zaak uit zijn carrière. Een schokkende ontdekking houdt de inwoners van Larvik uit hun slaap: een gezochte Amerikaanse seriemoordenaar blijkt ondergedoken in hun stadje. Ondertussen stuurt een journalistiek onderzoek naar de dood van haar anonieme buurman, Line op het pad van de seriemoordenaar.

Tot overmaat van ramp is Wisting tijdelijk geschorst. Hij wordt ervan beschuldigd in een beruchte moordzaak bewijsmateriaal te hebben geplant, wat heeft geleid tot een onrechtmatige veroordeling. De media ruiken bloed. Wisting is eraan gewend te jagen, maar is nu zelf het prooi.

Wisitng is een suspensrijke thrillerserie waarin goed geacteerd wordt en waarin een goed uitgekiend script zorgt voor de nodige plotwissels. De hoofdrol wordt vertolkt door Sven Nordin (Valkyrien, Lilyhammer, Blue Eyes, Call Girl). Hij wordt bijgestaan door Carrie Ann Moss die we ons allemaal nog herinneren als Trinity uit de Matrix-films en die ook te zien was als de advocate in Jessica Jones. Moss speelt de rol van FBI Special Agent Maggie Griffin

Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Sven Nordin, Carrie Ann Moss, Thea Green Lundberg, Mads Ousdal

Prijzen:
géén prijzen of nominaties

Aantal seizoenen:
1

Beschikbaar op DVD:
Seizoen 1 (vanaf 22 oktober 2019)

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •