1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Wolven

Season1.be2,52,55

De serie Wolven werd al in het voorjaar van 2009 opgenomen. Maar door het grote besparingsplan van Eén wordt de uitzending uitgesteld tot 2012. Ondertussen (in 2010) verschijnt er wel een bioscoopfilm (Wolf) die echter slecht ontvangen wordt. Aanvankelijk stond de reeks gepland voor uitzending op zondagavond, maar ondertussen werd bekend dat de serie plaats moet maken voor Salamander. Wolven zal nu uitgezonden worden vanaf dinsdag 4 december 2012, drie jaar na de opnames.

Centraal staat Ecofin, de antifraudedienst van de Federale Gerechtelijke Politie. De dertien afleveringen die één lang vervolgverhaal vormen, spelen zich hoofdzakelijk af in Antwerpen, maar ook in Curaçao. De hoofdrollen worden vertolkt door Axel Daeseleire, Gène Bervoets, Lotte Pinoy, Simone Milsdochter en Maarten Goffin. Bijrollen zijn er ondermeer voor Pieter Embrechts, Cary Goossens en Sandrine André. De regie was in handen van 'flikken'-regisseurs Rik Daniëls en Stef Desmyter.

Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Axel Daeseleire, Gène Bervoets, Lotte Pinoy, Simone Milsdochter, Maarten Goffin, Pieter Embrechts, Cary Goossens, Sandrine André, Marie Vink.

Prijzen: nog geen prijzen

Aantal seizoenen: 1

Beschikbaar op DVD: seizoen 1 (vanaf 14/03/13)

Seizoen 1 (2009) aantal afleveringen: 13

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •