1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Apple stelt Apple TV+ voor

  Apple stelt Apple TV+ voor

  Datum: 30/03/2019

  Afgelopen maandag presenteerde Apple zijn nieuwe streamingservice Apple TV+. Sterren als Steven Spielberg, Oprah Winfrey, JJ Abrams, Jennifer Aniston, Jason Momoa en Reese Witherspoon vertelden het publiek wat ze allemaal konden verwachten.

  Een overzicht van de voornaamste programma’s die Apple TV+ in de nabije toekomst zal aanbieden.

  The Morning Show
  Een van de hoogtepunten op de grootse show was The Morning Show, een serie waarvan reeds twee seizoenen van tien afleveringen werden besteld. De serie neemt een kijkje in de levens van de mensen die Amerika ‘s morgens wakker maken. Een serieuze versie van Anchorman dus. In de hoofdrollen zien we Reese Witherspoon, Jennifer Aniston en Steve Carell. De serie is losjes gebaseerd op het boek van CNN-correspondent Brian Stelter.

  Amazing Stories
  Amazing Stories, de anthologieserie van Steven Spielberg uit de jaren ’80, krijgt een nieuw leven. Net als Black Mirror en The Twilght Zone is dit een mix van horror, sf en fantasy. Losstaande verhalen die draaien rond de zoektocht van de mens naar de betekenis van het leven.

  Are You Sleeping
  Een tiendelige serie rond de fascinatie voor true crime-podcasts. Een podcast heropent een case en vraagt het publiek om te onderzoeken in welke mate de publieke aandacht de zoektocht naar rechtvaardigheid beïnvloedt. Hoofdrollen zijn er voor Octavia Spencer, Lizzy Caplan en Aaron Paul.

  Bastards
  Serie die gebaseerd is op de Israëlische film Nevelot over twee Vietnam-veteranen die in hun oude dag niet meer aan de bak komen in de hedendaagse maatschappij. Richard Gere speelt een van de twee protagonisten. Wanneer een vrouw die ze allebei liefhadden vijftig jaar geleden, sterft, zijn ze maar uit op één ding: wraak. Howard Gordon (Homeland) zal de serie schrijven.

  Brie Larson Untitled Drama
  Brie Larson die momenteel succes oogst als Captain Marvel, speelt de hoofdrol in deze nog ongetitelde serie die de memoires vertelt van een CIA-medewerkster. De serie is gebaseerd op het nog te verschijnen boek ‘Life Undercover: Coming of Age in the CIA’ en gaat over de strijd die een jonge vrouw moet voeren binnen de CIA, verteld aan de hand van haar relaties.

  M. Night Shyamalan Untitled Drama
  Veel is er niet geweten over deze serie behalve dan dat het een psychologische mystery thriller is, dat de opnames beëindigd zijn, dat M. Night Shyamalan het geheel regisseerde, dat de hoofdrollen vertolkt worden door Lauren Ambrose, Rupert Grint en Toby Kebbell en dat de tiendelige serie bedacht werd door Tony Basgallop (24: Live Another Day).

  See
  Een epische serie die zich afspeelt in de verre toekomst in een wereld waar een virus bijna de volledige mensheid uitroeide en de overlevenden blind achterliet. De serie werd bedacht door Peaky Blinders-man Steven Knight en geregisseerd door Francis Lawrence van Hunger Games. Jason Momoa en Alfre Woodard spelen de hoofdrollen.

  Time Bandits
  Dit is de tv-bewerking van Time Bandits, de Gilliam’s cultklassieker uit 1981. Taika Waititi, de regisseur van Thor: Rahnarok en What We Did In The Shadows, gaat de serie schrijven. Hij gaat ook de pilootaflevering regisseren, terwijl Gilliam aan boord komt als uitvoerend producent. Het verhaal gaat over een elfjarige jongen die zes dwergen ontmoet die doorheen de tijd reizen. Hij vervoegt hen op hun trip en samen ontdekken ze de ene historische periode na de andere.

  Kijk hier naar de trailer • Naar het overzicht van nieuwsitems