1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Archive 81: Horrorserie van de producent van Saw

  Archive 81: Horrorserie van de producent van Saw

  Datum: 7/01/2022


  De bedenker en regisseur van de originele Saw-film, Australiër James Wan, pakt op 14 januari uit met de bovennatuurlijke horrorserie Archive 81, omschreven als een mix van V/H/S en The Ring.

  Archive 81 volgt archivaris Dan Turner die een verzameling beschadigde videobanden uit 1994 moet restaureren. Door het werk van documentairemaker Melody Pendras te reconstrueren, wordt hij betrokken bij haar onderzoek naar een gevaarlijke sekte in appartementengebouw Visser. Terwijl het seizoen zich over deze twee tijdlijnen ontvouwt, merkt Dan dat hij langzaamaan geobsedeerd raakt door wat er met Melody is gebeurd. Wanneer de twee personages een mysterieuze band vormen, raakt Dan ervan overtuigd dat hij haar kan redden van het angstaanjagende einde dat ze 25 jaar geleden ontmoette. De serie is geïnspireerd door een podcast.

  In de rolverdeling zien we Mamoudou Athie (Jurassic World: Dominion, Sorry For Your Loss), Dina Shihabi (Altered Carbon, Jack Ryan), Martin Donovan (Tenet, Big Little Lies), Matt McGorry (How To Get Away With Murder, Orange Is The New Black), en Ariana Neal (Hidden Figures, Fruitvale Station).


  Kijk hier naar de trailer

 • Naar het overzicht van nieuwsitems