1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Big Sky komt terug!

  Big Sky komt terug!

  Datum: 1/09/2021


  De onverwachte topper Big Sky (bij ons te zien op Disney + STAR) krijgt een vervolg. De nieuwe serie zal in de VS te zien zijn vanaf 30 september. De verrassing van het tweede seizoen is de terugkeer van John Carroll Lynch. Ditmaal speelt hij niet Rock Legarski, maar zijn tweelingbroer.

  Wanneer privédetectives Cassie Dewell en Jenny Hoyt zich herenigen om een autowrak buiten Helena, Montana, te onderzoeken, ontdekken ze al snel dat de zaak misschien niet zo eenvoudig is als het lijkt. Terwijl ze het mysterie van het ongeluk ontrafelen, zullen hun werelden botsen met een groep nietsvermoedende tieners, een flirterig gezicht uit Jenny's verleden en een gemene buitenstaander die vastbesloten is om antwoorden te vinden.

  In de hoofdrollen herkennen we Katheryn Winnick, Logan Marshall-Green, Jamie-Lynn Sigler, John Carroll Lynch, Kylie Bunbury en Janina Gavankar, De serie werd voor televisie bewerkt door David E. Kelley (de scenarist van The Undoing, Big Little Lies, Goliath, Mr. Mercedes, Nine Perfect Strangers)

  Kijk hier naar de leuke teaser


 • Naar het overzicht van nieuwsitems