1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Binnenkort op Streamz

  Binnenkort op Streamz

  Datum: 9/02/2024


  Vanaf begin maart verschijnen er op Streamz twee erg populaire Vlaamse series.

  Billie VS Benjamin s2


  Het tweede seizoen van Billie VS Benjamin start vanaf 7 maart. In dat tweede seizoen zijn de rechtse Benjamin en linkse Billie hoogzwanger. Maar ze botsen op een mijnenveld van beslissingen: multiculturele buurt versus pittoresk dorp? Uitwasbare luiers of wegwerp? Plastic of houten speelgoed? De tweestrijd wordt alleen maar ingewikkelder door de uitgesproken meningen van meter Marie en peter Tommy. Maar het leven neemt pas echt een dramatische wending wanneer Benjamin zijn woede richt op enkele jongeren in hun buurt.

  Charlotte Timmers, Ward Kerremans, Jeroen Perceval en Joke Emmers spelen opnieuw de hoofdrollen met verder ook nog Mieke De Groote en Frank Focketyn.

  Kijk hier naar de teaser  Nonkels s2


  Vanaf 2 april is het dan de beurt aan de topper Nonkels. In het tweede seizoen zijn Pol en Innocent nog steeds ‘getrouwd’, maar de eerste barstjes komen in het huwelijk wanneer Innocent tijdens een inburgeringscursus hopeloos verliefd wordt. Hij bewandelt een gevaarlijk pad, want uitzetting dreigt als blijkt dat zijn huwelijk met Pol slechts voor de schijn is.

  Luc geraakt ‘stoemelings’ aan een job aan de kassa bij Tuincentrum Van Eeden, wat Carine maar matig kan appreciëren. En wanneer het Tuincentrum de harde en nietsontziende concurrentie met Kunstgrassen Willy aangaat, gaan de poppen (en de nonkels) al snel weer aan het dansen.

  Jelle De Beule, Rik Verheye en Wim Willaert geven opnieuw gestalte aan de Nonkels, met Isabelle Van Hecke, Emilie De Roo en Blaise Afonso als hun wederhelften. Ook Silke Thorrez en Manu Van Acker zijn weer van de partij, en Wim Opbrouck krijgt een grotere rol toebedeeld als de baas van Tuincentrum Van Eeden.
 • Naar het overzicht van nieuwsitems