1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Binnenkort op Streamz en Play4: Boris

  Binnenkort op Streamz en Play4: Boris

  Datum: 15/03/2023


  In Boris maakt Jeroom samen met zijn twee goede vrienden Jonas Geirnaert en Bockie De Repper een roadtrip door Canada, in een iets te grote camper en gewapend met een Lonely Planet uit 1997. Het doel van de reis: naar het mooiste plekje van Canada trekken om daar de as van Jeroom z'n broer Boris uit te strooien.

  Toen Jeroom een tiener was, werd er kanker vastgesteld bij zijn grote broer Boris. Boris nam zich voor om eens hij genezen was een reis door Canada te maken, maar het lot besliste daar anders over. 25 jaar later wil Jeroom zijn broer eren door die reis alsnog te maken. Jeroom wordt vergezeld door twee van zijn beste vrienden, Jonas Geirnaert en Bockie De Repper, die dienst doen als zijn emotionele sherpa’s.

  Hun tocht begint aan Cape Spear, het oostelijkste punt van Canada, voert hen van de oostkust naar de westkust, om te eindigen met een loodzware trektocht naar Boris’ eindbestemming. Onderweg raften ze op modderige rivieren, bezoeken ze het lelijkste wassenbeeldenmuseum van Canada, verliezen ze de waarborg op hun camper, vangen ze monstervissen en testen ze berenspray, maar worden er vooral nieuwe broederbanden gesmeed.

  Ondanks het emotionele verhaal over het afscheid van Jerooms broer, is Boris een ode aan het leven, het verhaal van drie mensen die ondanks hun emotionele bagage de reis van hun leven beleven in één van de mooiste landen ter wereld.


  Kijk hier naar de trailer


 • Naar het overzicht van nieuwsitems