1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Bosch krijgt een spin-off

  Bosch krijgt een spin-off

  Datum: 5/03/2021


  Een van de beste en meest populaire politieseries, Bosch, zet er in de zomer een punt achter. Dan wordt het zevende en laatste seizoen op Amazon Prime Video uitgezonden. Maar fans hoeven niet te treuren want er komt een spin-off.

  Titus Welliver, Mimi Rogers en Madison Lintz hernemen hun rollen, respectievelijk die van Harry Bosch, advocate Honey ‘Money’ Chandler en dochter Maddie Bosch. De nieuwe serie volgt Bosch die een nieuwe stap zet in zijn carrière: hij gaat samenwerken met de dame die ooit zijn grote vijand was, Honey Chandler. Beide streven ondanks alles hetzelfde doel na: gerechtigheid. Achter de schermen levert hetzelfde creatieve team dat ook verantwoordelijk was voor Bosch, hand-en- spandiensten.

  Waarom dan geen seizoen 8 van Bosch? De uitleg is heel simpel: bij elke nieuw seizoen wordt er voor de cast een loonopslag voorzien. Starten van scratch met een nieuwe serie is dus veel goedkoper…

  De serie zal uitgezonden worden via IMDB TV, een gratis, maar advertentie-ondersteund platform dat momenteel enkel te bekijken is in de VS.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems