1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Cast van The Offenders is bekend

  Cast van The Offenders is bekend

  Datum: 17/05/2021


  Naast Christopher Walken (True Romance), Rhianne Barreto (Honour), Gamba Cole (Hanna), Darren Boyd (Killing Eve), Clare Perkins (EastEnders) en Eleanor Tomlinson (Poldark, The War Of The Worlds) zullen ook Richard E. Grant (Can You Ever Forgive Me?) en Julia Davis (Nighty Night, Sally4Ever) te zien zijn in The Offenders, de nieuwe serie van Stephen Merchant (Extra’s, The Office, Hello Ladies) (zie foto) die zelf ook zal meespelen. Grant zal de rol spelen van ‘The Earl’, lid van de landadel en vader van Gabby, het personage dat gespeeld wordt door Tomlinson. Davis van haar kant, speelt Rita, hoofd van de afdeling Human Resources in het bedrijf van Greg (Stephen Merchant).

  De serie waarvan de opnames momenteel volop aan de gang zijn in Bristol, gaat over zeven vreemdelingen die gedwongen worden om samen gemeenschapsdienst te doen in Bristol. Naarmate de serie vordert ontdekken we dat ieder zijn eigen verhaal heeft, dat er geen ‘goeden’ en ‘slechten’ zijn. Hoewel ze het moeilijk hebben om hun vriendschappen te combineren met hun gecompliceerd privéleven, nemen ze het samen op voor één van hen wanneer die bedreigd wordt door een gevaarlijke criminele bende.

  De serie zou een mix zijn van thriller en karakterstudie overgoten met humor en hart. The Offenders zal bij ons te zien zijn op de BBC.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems