1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Castingnieuws 1

  Castingnieuws 1

  Datum: 6/05/2021


  Luke Evans (The Alienist, Nine Perfect Strangers) gaat een van de hoofdrollen spelen in de actiethriller Echo 3, een tiendelige serie die een remake is van de Israëlische serie When Heroes Fly. De serie werd bedacht door Mark Boal (de scenarist en producent van The Hurt Locker, Detroit, Zero Dark Thirty) die ook fungeert als co-showrunner en uitvoerend producent. Wanneer een jonge, briljante wetenschapster verdwijnt op de grens tussen Columbia en Venezuela, beginnen haar broer Bambi en haar echtgenoot – twee mannen met heel wat militaire ervaring en een gecompliceerd verleden – aan een zoektocht die hen doet aanbelanden in een geheime oorlog.

  Joseph Gordon-Levitt (Knives Out, The Trial Of The Chicago 7, The Dark Knight Rises) gaat de hoofdrol spelen in Mr. Corman, een tiendelige serie die hij zelf schreef, produceerde en ook gaat regisseren. De serie volgt een leraar die ervan droomt muzikant te worden, maar die in een creatieve en persoonlijke impasse zit. In de vrouwelijke rollen zien we Juno Temple (Vinyl) en Debra Winger (An Officer And A Gentleman).

  Keeley Hawes speelt de hoofdrol in The Midwich Cuckoos, een hedendaagse bewerking van het klassieke, gelijknamige boek van John Wyndham uit 1957. Een boek dat al menigmaal verfilmd wordt onder de titel Village Of The Damned. Hawes (Bodyguard, Line Of Duty, The Missing) speelt de rol van psychotherapeut Dr. Susannah Zellaby. De serie wordt geschreven door David Farr, de scenarist van The Night Manager. De opnames vinden deze maand plaats in Londen.

  Taylor Schilling (zie foto) die de hoofdrol speelde in Orange Is The New Black, speelt aan de zijde van Lily James, Sebastian Stan, Nick Offerman en Seth Rogen mee in Pam & Tommy, de miniserie over de sekstape van Pamela Anderson en Tommy Lee. Schilling speelt Erica, op papier de echtgenote van Rand (Rogen), de man die de tape stal. Erica is een pornoster die haar eigen voorwaarden stelt, met een emotionele en intellectuele intelligentie die Rand niet helemaal kan doorgronden. Hoewel ze lang geleden is verhuisd, heeft ze nog steeds een plaats in haar leven voor Rand ... zolang hij zich gedraagt.

  Josh Gad (Avenue 5, The Comedians) en Isla Fisher (Home And Away, Wedding Crashers, Arrested Development, Nocturnal Animals) spelen de hoofdrollen in de romantische komedie Wolf Like Me. Gad speelt de rol van Gary, een vader die het na de dood van zijn echtgenote erg moeilijk heeft zijn dochter te onderhouden. Fisher vertolkt de rol van Mary, een jonge vrouw die een geheim verbergt dat ze met niemand kan delen. De wereld heeft deze twee mensen samengebracht op voorwaarde dat ze de tekens volgen. De opnames vinden plaats in Australië.

  Oscarwinnaar JK Simmons (Whiplash, Counterpart, Spider-Man) gaat Ed O’Neill vervangen in de sf-serie Lightyears. O’Neill heeft de serie om persoonlijke redenen verlaten. De serie gaat over een ouder koppel (Sissy Spacek en J.K. Simmons) dat in hun tuin een kamer ontdekt die leidt tot een vreemde, verlaten planeet. De opnames starten later dit jaar.

  Regisseur, producer, scenarist en acteur Taika Waititi, die we kennen van What We Do In The Shadows en als Adolf uit Jojo Rabbit, gaat de legendarische piraat Blackbeard spelen in Our Flag Means Death. Waititi gaat de serie ook regisseren en produceren. De opnames gaan later dit jaar van start.

  Na Big Little Lies gaat Alexander Skarsgård opnieuw aantreden in een al even briljante serie, Succession. In het derde seizoen speelt hij de terugkerende rol van Luka Mattson, de CEO en oprichter van een tech-bedrijf. In het derde seizoen krijgt Logan Roy het bijzonder moeilijk en komt hij in een benarde positie terecht wanneer een hevige zakelijke strijd verandert in een familiale burgeroorlog.

  Elizabeth Olsen, nog maar net te zien in WandaVision, gaat de hoofdrol spelen in Love And Death, de nieuwe serie van scenarist David E. Kelley, de scriptwriter van o.a. Big Little Lies, The Undoing, Nine Perfect Strangers en The Big Sky. De serie vertelt hoe Candy Montgomery haar vriendin Betty Gore vermoordde met een bijl tijdens de nacht van 13 juni, 1980. De regie is in handen van Lesli Linka Glatter, een veterane die op haar cv series heeft staan als Homeland, The Leftovers en Mad Man. Hetzelfde verhaal komt eveneens aan bod in Candy, eveneens een nieuwe serie met Elizabeth Moss in de hoofdrol.

  Toni Colette
  (Unbelievable, The Sixth Sense, Hereditary) speelt in The Staircase de echtgenote van Michael Peterson die ervan verdacht zijn vrouw Kathleen vermoord te hebben. Hijzelf beweert dat ze van de trap is gevallen. De achtdelige serie is gebaseerd op de gelijknamige documentaire die te zien is op Netflix. Colin Firth (The King’s Speech, Bridget Jones’s Diary) speelt de hoofdrol.

  Greg Kinnear (As Good As It Gets, The Kennedys) die momenteel te zien is in Mare Of Easttown, speelt mee in de zesdelige miniserie In With The Devil, de serie die geregisseerd en geproduceerd wordt door Michaël R. Roskam. Kinnear speelt Brian Miller, hoofddetective van het bureau van de sheriff van Vermillion County. De serie wordt geschreven door de bekende Dennis Lehane, auteur van o.a. 'Mystic River', 'Gone Baby Gone' en 'Shutter Island'.

  Grace Gummer, dochter van Meryl Streep, gaat aan de zijde van Demián Bichir meespelen in de serie Let The Right One In. Gummer speelt de rol van Claire, een briljante wetenschapster die als erfgename van een farmaceutisch imperium, het aanbod van haar familie naast zich schuift om nobelere doelen te gaan bereiken. Wanneer zij gecontacteerd wordt door haar vader van wie ze vervreemd is, wordt haar leven overhoopgehaald wanneer ze van haar vader het verschrikkelijke geheim verneemt. Gummer speelde voorheen mee in Mr. Robot, Extant, A Teacher, American Horror Story: Freak Show en The Newsroom. De serie is gebaseerd op het boek uit 2004 van John Ajvide Lindqvist dat succesvol verfilmd werd in 2008 en 2010.

  Julie Ann Emery (Bosch, Preacher, Catch-22, Better Call Saul, Fargo) krijgt een belangrijke rol in Five Days At The Memorial, de serie die Carlton Cuse en John Ridley schrijven over de eerste vijf dagen van orkaan Katrina. Emery speelt de rol van Diane Robichaux, een administratieve kracht bij LifeCare die erg betrokken raakt bij de gebeurtenissen die volgen op het passeren van de orkaan.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems