1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Castingnieuws 1

  Castingnieuws 1

  Datum: 14/01/2022


  Hoewel de opnames van The Flight Attendant s2 al gestart zijn, is het nooit te laat om een nieuwe actrice aan boord te halen. Niemand minder dan Sharon Stone gaat de moeder spelen van Cassie, het personage vertolkt door Kaley Cuoco. Stone speelt Lisa Bowden, die geen relatie meer heeft met haar dochter, na een leven lang met Cassie's alcoholisme te zijn geconfronteerd.

  Domhnall Gleeson
   (Run, Ex Machina) gaat aan de zijde van Steve Carell (The Morning Show, Space Force) een hoofdrol spelen in The Patient, een tiendelige serie van de mensen achter The Americans. In The Patient wordt een psychotherapeut (Carell) gevangengehouden door een seriemoordenaar (Gleeson) met een ongebruikelijk verzoek: zijn moordlustige neigingen in bedwang houden. Maar door de geest van deze man tot rust te brengen en tegelijkertijd de golven van zijn eigen onderdrukte problemen het hoofd te bieden, ontstaat een reis die misschien net zo verraderlijk is als zijn gevangenschap.

  Naast Michael Imperioli werd ondertussen ook Aubrey Plaza (Legion, Mike and Dave Need Wedding Dates, Parks And Recreation) bevestigd voor een rol in het tweede seizoen van de geprezen serie The White Lotus. Plaza speelt Harper Spiller, een vrouw die samen met haar echtgenoot en zijn vrienden op vakantie is. The White Lotus volgt een groep mensen op vakantie in een luxueus resort.

  Mark Ruffalo (I Know This Much Is True) en Hugh Laurie (Veep, The Night Manager, House M.D.) werden toegevoegd aan de cast van All The Light We Cannot See, de prestigieuze Netflix-serie die gebaseerd is op Pulitzer Prijs-winnaar van Anthony Durr. Het verhaal gaat over een blind meisje dat tijdens het begin van WO II samen met haar vader in een museum leeft. Ruffalo speelt de vader, terwijl Laurie een excentrieke en teruggetrokken held speelt uit de Eerste Wereldoorlog die lijdt aan PTSS en die clandestiene radioprogramma's opneemt als onderdeel van het Franse verzet. Het scenario werd geschreven door Steven Knight (Peaky Blinders). Shawn Levy (Night At The Museum, Free Guy) regisseert.

  Dubbele Oscarwinnaar Mahershala Ali (True Detective, Moonlight, The Green Book) gaat de hoofdrol spelen in The Plot, een achtdelige serie die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Jean Hanff Korelitz. Ali speelt de rol van Jake, een schrijver met problemen die elke kans aangrijpt om zijn carrière een nieuwe push te geven. Wanneer hij op een dag de kans krijgt een ‘literaire diefstal’ te plegen aarzelt hij niet.

  Adrian Dunbar (Line of Duty) speelt de rol van detective Ridley in de gelijknamige serie die momenteel wordt opgenomen in Lancashire. In de serie gaat de gepensioneerde detective die nu een consulterende rol heeft, opnieuw samenwerken met zijn voormalige protégée DI Carol Farman. De serie bestaat uit vier afleveringen van elk twee uur.

  Aartsengel Gabriel, vertolkt door JonMad MenHamm keert terug in het tweede seizoen van Good Omens, dat momenteel wordt opgenomen in Schotland. Het tweede seizoen volgt het boek niet meer en gaat dieper in op de vriendschap tussen engel Aziraphale en duivel Crowley. Uiteraard vinden we ook David Tennant en Michael Sheen terug in de hoofdrollen.

  Colin Farrell (True Detective, North Water) gaat de hoofdrol spelen in Sugar, de nieuwe serie van Mark Protosevich, de scenarist van onder meer I Am Legend, The Cell en Oldboy. De serie zou een moderne take worden op het aloude detectiveverhaal.

  Na Midnight Madness heeft Mike Flanagan alweer een nieuwe serie te pakken met The Fall Of The House Of Usher. De cast voor deze nieuwe serie oogt op z’n minst opmerkelijk: Carla Gugino (zie foto) (Sin City), Mark Hamill (Star Wars), Frank Langella (The Trial Of The Chicago 7, The Americans), Mary McDonnell (Major Crimes), Kate Siegel (Midnight Madness) en Annabeth Gish (Midnight Madness) krijgen allemaal een belangrijke rol in deze serie die gaat over hebzucht, horror en tragedie en die een moderne remix is van het kortverhaal van Edgar Allen Poe en een groot deel van zijn andere werken.

  De opkomende en veelbelovende Amandla Stenberg (The Eddy, Dear Evan Hansen, The Hate U Give) krijgt de hoofdrol in The Acolyte, een nieuwe Star Wars-serie die zich honderden jaren voor de Skywalker Saga afspeelt. De serie werd bedacht door Leslye Headland, showrunner van Russian Doll. Over de inhoud is nog niets bekend.

  Steve Zahn (The White Lotus, Mad Dogs) en Walton Goggins (Vice Principals, The Righteous Gemstones) krijgen allebei een belangrijke rol in George & Tammy. Zahn speelt in de rol van George Richey, een songwriter en producent die huwde met countryzangeres Tammy Wynette nadat ze in 1975 gescheiden was van George Jones. Over de rol van Goggins is het nog even in het duister tasten. De hoofdrollen worden vertolkt door Michael Shannon en Jesscia Chastain. John Hillcoat (The Road, Lawless) is de regisseur.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems