1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Castingnieuws 1

  Castingnieuws 1

  Datum: 30/08/2022


  Een serie waarvan we heel wat verwachten is A Man In Full, naar het gelijknamige boek van Tom Wolfe. De hoofdrollen worden vertolkt door Jeff Daniels (The Looming Tower, The Newsroom) en Diane Lane (Under The Tuscan Sun, Unfaithful). Zij spelen vastgoedmagnaat Charlie Croker en Martha, zijn voormalige echtgenote. Het scenario is van de hand van David E. Kelley (Big Little Lies, The Undoing). In de serie wordt vastgoedmagnaat Charlie Croker (Daniels) uit Atlanta geconfronteerd met een plotseling faillissement. Politieke en zakelijke belangen botsen als Charlie zijn rijk verdedigt tegen degenen die proberen te profiteren van zijn val. Wie ook gecast werden zijn Lucy Liu (Why Women Kill, Kill Bill) en Bill Camp uit The Queen’s Gambit. Hij speelt Harry Zale. In zakenkringen bekend als 'The Workout Artiste', een term die verwijst naar de 'bootcamps' die hij debiteuren laat doormaken. Zale staat tussen de hoop die Charlie heeft om zijn zakenimperium te redden.

  Julia Garner, Emmy-winnaar voor Ozark en ook te zien in Inventing Anna, krijgt de hoofdrol in Balabusta, een serie rond een internationale juwelendiefstal. Over de inhoud of de mensen die betrokken zijn bij de serie is niets bekend.

  Ewan McGregor, die we recentelijk aan het werk zagen in Obi-One Kenobi en Halston, gaat de hoofdrol spelen in A Gentleman In Moscow, naar het boek van Amor Towles. McGregor speelt graaf Alexander Rostov die na de Russische revolutie zijn rijkdom in rook ziet opgaan. Een Sovjet-tribunaal verbant hem naar de zolderkamer van een weelderig hotel, waar hij, zich niet bewust van de buitenwereld, 'de ware waarde van vriendschap, familie en liefde ontdekt'.

  Tatiana Maslany (Orphan Black, Perry Mason) momenteel te zien in She-Hulk: Attorney At Law, zal aan de zijde van Pilou Asbæk (Borgen, Game Of Thrones) meespelen in Invitation To A Bonfire, een serie die geïnspireerd werd door het huwelijk van Vladimir en Vera Nabokov. De serie speelt zich af in de jaren dertig op een kostschool voor meisjes. Het hoofdpersonage is Zoya, een jonge Russische immigrante die betrokken raakt in een dodelijke driehoeksverhouding met het nieuwste faculteitslid Leo - een raadselachtige romanschrijver - en de betoverende Vera, Leo's vrouw, zijn redacteur en zijn alles.

  Mad Man-Jon Hamm heeft een plaatsje gekregen in de cast van het derde seizoen van The Morning Show. Hij speelt de rol van Paul Marks, een zakelijke gigant die zijn zinnen heeft gezet op UBA (United Broadcast Association).

  Kaley Cuoco (The Big Bang Theory, The Flight Attendant) gaat de hoofdrol spelen in de komische thriller Based On A True Story. Het verhaal gaat over een makelaar, een loodgieter en een voormalige tennisster wiens levens onverwacht met elkaar verstrengeld raken. De serie is geïnspireerd op een waar gebeurd voorval.

  Rosanna Arquette (Pulp Fiction, Ray Donovan, The L Word) krijgt een rol in het derde seizoen van Big Sky, de misdaadserie die te volgen is op Disney+. Arquette speelt Virginia ‘Gigi’ Cessna, Jenny’s charismatische, taterende moeder. Ze is een oplichtster van wereldklasse die de kleine Jenny gebruikte bij haar scams, tot grote ergernis van de volwassen Jenny. Gigi heeft een griezelig vermogen om zich een weg te banen in het leven van mensen en vervolgens spoorloos te verdwijnen. Als ze terugkeert naar Helena in Montana om haar laatste scam uit te halen, betrapt Jenny haar.

  American Horror Story s11 dat deze herfst in première gaat, heeft een deel van zijn cast onthuld. Zo werd bekend dat vertrouwde AHS- gezichten als Zachary Quinto, Billie Lourd, Isaac Powell en Patti LuPone opnieuw van de partij zullen zijn net als Ryan Murphy-favorieten Sandra Bernhard (Pose), Joe Mantello (Hollywood, The Normal Heart) en Charlie Carver (Ratched).

  Krysten Ritter die we vooral kennen als Jessica Jones uit de gelijknamige serie, gaat de hoofdrol spelen in Orphan Black: Echoes, de sequel op Orphan Black. Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst en verkent de wetenschappelijke manipulatie van het menselijk bestaan. De serie volgt een groep vrouwen die zich een weg banen in elkaars leven en beginnen aan een spannende reis, het mysterie van hun identiteit ontrafelen en een hartverscheurend verhaal van liefde en verraad onthullen. Ritter krijgt het gezelschap van de Britse actrice Keeley Hawes (Bodyguard, The Durrells, Line Of Duty). Hawes speelt een wetenschapster wiens morele code op de proef gesteld wordt wanneer ze een belangrijke keuze moet maken. 

  Jeffrey Dean Morgan die Negan speelde in The Walking Dead, krijgt een terugkerende gastrol in het vierde seizoen van The Boys, Welke rol hij precies zal spelen is nog niet bekend. Het vierde seizoen wordt verwacht volgende zomer.

  Ethan Hawke, die we aan het werk zagen in Moon Knight, gaat de hoofdrol spelen in The Whites, een politieserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Richard Price, scenarist van o.a. The Night Of, The Deuce en The Wire. Hawke speelt Billy Graves, een cynische ex-detective die nu in NYC werkt als agent. Hij is betrokken bij een zaak die zijn carrière, relaties en z’n gezinsleven bedreigt.

  Christina Hendricks (Mad Men, Good Girls) (zie foto) gaat meespelen in een serie die gebaseerd is op het niet afgewerkte boek 'The Buccaneers' van Pulitzer Prize-winnaar Edith Wharton. Wharton won die prijs voor 'Age Of Innocence', dat net als 'House Of Mirth' en 'Ethan Frome' werd verfilmd. De serie volgt een groep jonge Amerikaanse meisjes in het strak gecorsette Londen van de jaren 1870, toen het land van de stijve bovenlip werd geïnfiltreerd door een verfrissende minachting voor eeuwenlange traditie.

  Andrew Garfield
  die we aan het werk kunnen zien als detective in Under The Banner Of Heaven gaat Virgin Airways CEO Richard Branson spelen in de serie Hot Air. De serie gaat over de beruchte strijd van Branson tegen British Airways in de jaren ‘90. De regisseur van de serie is actieregisseur David Leitch van de bioscooptopper Bullet Train.
 • Naar het overzicht van nieuwsitems