1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Castingnieuws 1

    Castingnieuws 1

    Datum: 20/10/2022


    Zooey Deschanel
    (New Girl, 500 Days Of Summer) speelt mee in het derde seizoen van Physical, de serie met Rose Byrne in de hoofdrol. Deschanel speelt Kelly, een voormalige sitcom-ster die op de snelgroeiende fitnessindustrie springt.

    Pedro Pascal bekend van The Mandalorian en in 2023 te zien in de verfilming van het superpopulaire videogame The Last Of Us gaat samen met David - Sheriff Jim Hopper uit Stranger Things - Harbour, de hoofdrol spelen in de miniserie My Dentist’s Murder Trial dat het waargebeurde verhaal vertelt van hoe Dr. Gilberto Nunez in 2015 werd aangeklaagd voor de dood van zijn vriend, Thomas Kolman.

    John Hawkes (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), Christopher Ecclestone (The Leftovers) en Fiona Shaw (Killing Eve) vervoegen de cast van True Detective: Night Country, het vierde seizoen van True Detective met Jodie Foster in de hoofdrol. Hawkes speelt een politieofficier, Ecclestone de regionale politiechef en Shaw een overlever.

    Het gaat goed met Katja Herbers (Evil, The Leftovers, Westworld). Haar Amerikaans broodje lijkt gebakken. Na haar rol in Evil heeft ze nu een rol te pakken in Mrs. Davis, de nieuwe serie van Damon Lindelof (Watchmen, The Leftovers). Hoewel er nog geen details bekend zijn over de inhoud en de personages, zou de serie een verkenning zijn van geloof versus technologie, een epische strijd van Bijbelse en binaire proporties.

    Mireille Enos (Homeland, The Killing) en Bob Odenkirk (Better Call Saul) spelen de hoofdrollen in Straight Man. Odenkirk speelt de rol van William Henry Devereaux Jr, een man die op het Railton College werkt en te kampen heeft met een serieuze midlifecrisis. Enos speelt Lily, een koelbloedige vrouw die vice directeur is van de lokale school.

    Dan Levy, die we kennen als de zoon uit Schitt’s Creek, zal in het komende seizoen van Sex Education de rol spelen van Thomas Molloy, een bekende schrijver die les geeft aan Maeve aan de prestigieuze Wallace universiteit in Amerika.

    James Cromwell (Succession, Babe, Six Feet Under) en Anna Gunn (Breaking Bad, Deadwood), worden de tegenspelers van Colin Farrell in de serie Sugar. Over de plot en de personages is nog niets bekend alleen dat het een genre-brekende eigentijdse kijk wordt op een privé-detectiveverhaal dat zich afspeelt in Los Angeles. Fernando Meirelles (City Of God, Two Popes) is de regisseur.

    Timothy Dalton (James Bond in The Living Daylights en Licence To Kill) en Robert Patrick (Sons Of Anarchy, Terminator 2: Judgement Day) vervoegen de cast van 1923 die aangevoerd wordt door Harrison Ford en Hellen Mirren. Zij spelen de leiders van een vroegere generatie Duttons. Dalton speelt Donald Whitfield, een krachtige, zelfverzekerde man die stinkt naar rijkdom en het gebrek aan empathie dat nodig is om het te verwerven. Hij is een intimiderende snoodaard die gewend is om te krijgen wat hij wil. Patrick is Sheriff William McDowell, een vriend van de Dutton-familie.

    In het tweede seizoen van Feud zijn we getuige van de ruzie tussen schrijver Truman Capote en de high society van New York. Aanvankelijk was de auteur goed bevriend met de beau monde, maar dat veranderde wanneer er fragmenten verschenen van zijn onvoltooid boek ‘Answered Prayers’ waarin hij de elite van New York aan de schandpaal nagelde. Naast Tom Hollander die de hoofdrol vertolkt en Diane Lane, Calista Flockhart, Naomi Watts en Chloë Sevigny werden nu ook Demi Moore (G.I. Jane, Striptease, Indecent Proposal, Ghost, A Few Good Men) en Molly Ringwald (The Breakfast Club, Sixteen Candles, Pretty In Pink) aan de cast toegevoegd. Moore zou Ann Woodward spelen, een voormalige showgirl en radiostem die ervan beticht werd haar echtgenoot vermoord te hebben. Ringwald speelt Joanne Carson, de tweede vrouw van Johnny Carson, die steeds bevriend bleef met Capote. Gus Van Sant (Good Will Hunting, Elephant, Milk) regisseert alle acht afleveringen.

    Regé-Jean Page, het gezicht van Armani in de Armani Code-spot en wereldbekend geworden als de Duke of Hastings in Bridgerton, gaat samen met Glen Powell (Top Gun: Maverick, Scream Queens) Butch Cassidy en The Sundance Kid spelen in een nog ongetitelde serie waarvan de Russo broers de uitvoerende producenten zijn. Cassidy en de Kid werden legendarisch dankzij de bioscooptopper uit 1969 met Paul Newman en Robert Redford in de hoofdrollen.

    Claire Danes (Homeland), Timothy Olyphant (Deadwood, The Santa Clarita Diet, Justified) en Dennis Quaid vervoegen Zazie Beetz (Atlanta, Bullet Train) in de cast van Full Circle, de nieuwe serie van Steven Soderbergh. De zesdelige miniserie volgt een onderzoek naar een mislukte kidnapping in NYC die lang gekoesterde geheimen van de betrokkenen prijsgeeft.












  • Naar het overzicht van nieuwsitems