1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Castingnieuws 2

  Castingnieuws 2

  Datum: 14/01/2022


  Chris O’Dowd
  (Get Shorty, State Of The Union) zal in de comedyserie The Big Door Prize de rol spelen van Dusty, een leraar met een goede inborst die zijn toekomst moet herzien wanneer er in een klein stadje in een kruidenierszaak plots een machine opduikt die in staat is het ware levenspotentieel van elke bewoner te onthullen.

  Nick Offerman (Parks & Recreation, Devs, Pam & Tommy) en Murray Bartlett (The White Lotus) spelen Bill en Frank, de enige twee overlevenden van de pandemie, in de The Last Of Us, de serie die gebaseerd is op de populaire PlayStation game. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Game Of Thrones-acteurs Pedro Pascal en Bella Ramsey.

  Michelle Monaghan (True Detective) en Jodie Turner-Smith (Anne Boleyn) spelen aan de zijde van Vince Vaughn mee in Bad Monkey, de nieuwe serie van Bill Lawrence, de medebedenker van Ted Lasso. De serie gaat over Andrew Yancy, een ex-detective die nu in Zuid-Florida aan de kost komt als restaurantinspecteur. Wanneer een toerist een arm opvist, belandt Yancy in een wereld van hebzucht en corruptie die zowel het land als het milieu in Florida en de Bahama’s zal verdelen.

  Coby Smulders (zie foto) (Stumptown, How I Met Your Mother) herneemt haar rol als SHIELD-agent Maria Hill in de serie Secret Invasion aan de zijde van Samuel L. Jackson die de rol speelt van Nick Fury, hoofd van SHIELD. Smulders en Jackson waren reeds samen te zien in de langspeelfilms: The Avengers, Captain America: Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame en Spider-Man: Far From Home. Naast Smulders en Jackson zien we ook Ben Mendelsohn, Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman en Emilia Clarke.

  Het tweede seizoen van Only Murders In The Building krijgt enkele opvallende namen: Cara Delevingne (Carnival Row), Amy Schumer (Trainwreck, I Feel Pretty) en Shirley MacLaine (Terms Of Endearment) zullen alle drie deel uit maken van de cast van de succesvolle comedyserie. Delevingne speelt de rol van Alice, een gesofisticeerde kunstenares die betrokken wordt in het nieuwe mysterie. Over de rollen van Schumer en MacLaine is nog niets bekend. Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez en Nathan Lane als Dimas zijn uiteraard ook weer van de partij. 

  Juliette Lewis (Yellow Jackets, I Know This Much Is True) gaat een alleenstaande moeder spelen in de reboot van Queer As Folk (de Britse serie van Russell T. Davies) over een groep vrienden wiens leven na een tragedie ingrijpend verandert. Ook Sex And The City-icoon Kim Cattrall is van de partij als high society-lady met een trailer-verleden.

  Connie Nielsen (Close To Me, The Gladiator) kruipt in The Dreamer — Becoming Karen Blixen in de huid van Karen Blixen, de Deense schrijfster die 'Out Of Africa' schreef. The Dreamer speelt zich af in de jaren ’30 toen Blixen zonder geld, ziek, gescheiden en zonder dromen terugkeerde naar Denemarken,

  Keeley Hawes, de Britse actrice die we kennen van Line Of Duty, The Missing en Bodyguard, zal binnenkort te zien zijn in Crossfire, een driedelige thriller die zich afspeelt in een luxe resort op de Canarische Eilanden. Terwijl Jo geniet van een droomvakantie wordt ze opgeschrikt door geweerschoten. De paradijselijke omgeving wordt meteen herschapen in een ware hel.

  Lily-Rose Depp, Elizabeth Berkley Lauren (Showgirls, Saved By The Bell) en Anne Heche (Six Days Seven Nights) vervoegen The Weekn’d in de serie The Idol over de leider van een modern cultbeweging die een gecompliceerde relatie heeft met een opkomend popidool.
 • Naar het overzicht van nieuwsitems