1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Castingnieuws

  Castingnieuws

  Datum: 21/01/2019

  January Jones die bekend werd door Mad Men waarin zij de vrouw speelt van Don Draper (Jon Hamm) gaat de moeder spelen van Kaya Scodelario (Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge, Skins) in Spinning Out, een dramaserie die zich afspeelt in de wereld van het ijsschaatsen. Scodelario speelt het hoofdpersonage Kat Baker, een talentvolle schaatsster die haar dromen mag opbergen na een zware val. Maar wanneer ze als paar verder kan schaatsen met bad boy Justin, kan ze haar carrière alsnog voortzetten. De serie werd bedacht door Samantha Stratton (Mr. Mercedes), zelf een voormalig schaatsster.

  Heather Graham gaat een van de twee hoofdrollen spelen in The Hypnotist’s Love Story, een mogelijke serie die gebaseerd is op de bestseller van Liane Moriarty, de auteur van Big Lilttle Lies. Het verhaal gaat over de succesvolle hypnotherapeut Ellen wiens amoureus leven echter één grote ramp is. Wanneer ze Patrick leert kennen, is ze ervan overtuigd dat hij de ware is. Als die onthult dat hij wordt gestalkt door een zekere Saskia is Ellen bezeten om meer over haar te weten. Wat ze echter niet weet is dat zij en Saskia elkaar al ontmoet hebben. Saskia is een van Ellen’s patiënten.

  Matthew Rhys
  , wereldbekend dankzij The Americans, gaat de hoofdrol spelen in de HBO-miniserie Perry Mason. De serie speelt zich af in 1932 in Los Angeles. Mason komt aan de kost als een goedkope privédetective die gekweld wordt door zijn oorlogsverleden in Frankrijk en die gebukt gaat onder de gevolgen van een scheiding. De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Erie Stanley Gardner over de meest bekende 'verdediger' van criminelen. Van 1957 tot 1966 liep er al een gelijknamige serie met Raymond Burr in de titelrol.

  Daniel Mays (Line Of Duty) en Stephen Graham (Boardwalk Empire) gaan de hoofdrollen spelen in Code 404, een politiekomedie die zich afspeelt binnen de Special Investigation Unit van de Londense Metropolitan Police. Samen vormen zij het meest briljante duo binnen de unit. Maar wanneer een van hen bij een undercoveroperatie om het leven komt, moet er zo spoedig mogelijk een oplossing worden gevonden. Het lijk wordt binnen een project rond artificiële intelligentie terug tot leven gebracht zodat er voor de buitenwereld geen vuiltje aan de lucht is. Alleen is er bij het ‘terugbrengen’ een en ander misgegaan, in feite heel wat…

  Al Pacino is zo goed als rond met Amazon voor de hoofdrol in The Hunt, een serie die een groep van Nazi-jagers volgt die actief is in 1977 in New York City. Ze hebben ontdekt dat er honderden hooggeplaatste Nazi-officieren deel uitmaken van de gewone bevolking en dat ze zinnens zijn een Vierde Rijk op te richten in Amerika. Pacino zal aan de zijde hoofdrolspeler Logan Lerman te zien zijn. Jordan Peele (Get Out) is een van de uitvoerende producenten.

  Travis Fimmel (Vikings) gaat Marcus spelen in de nieuwe sf-serie Raised By Wolves. In deze serie waarvan Ridley Scott de eerste twee afleveringen gaat regisseren, draait alles rond twee aliens die menselijke kinderen moeten grootbrengen op een mysterieuze, maagdelijke planeet.

  Ewen McGregor gaat de hoofdrol spelen in Simply Halston, een miniserie waarvan hij ook uitvoerend producent is. Het verhaal gaat over de opkomst en het verval van de eerste Amerikaanse fashion designer die werkte voor ‘beroemdheden’. Halston werd bekend toen hij de hoed ontwierp die Jackie Kennedy droeg tijdens de inauguratie van haar echtgenoot in 1961. Zijn naam en faam bezorgden hem tal van opdrachten binnen de glamourwereld van Hollywood. Maar wanneer zijn firma om de haverklap verandert van eigenaar, verliest Halston alle zeggenschap. Hij stierf op 57-jarige leeftijd ten gevolge van aidscomplicaties.

  Alexandra Breckenridge (This Is Us, The Walking Dead), Martin Henderson (Grey’s Anatomy, Secrets & Lies), Tim Matheson (The Affair, The Good Fight) en Annette O’Toole (Smallville, Marvel’s The Punisher) zullen de hoofdrollen spelen in de romantische dramaserie Virgin River, gebaseerd op de bestsellers van Robyn Carr. De serie vertelt het verhaal van een jonge vrouw die in het afgelegen plaatsje Virgin River haar pijnlijke Los Angeles-verleden probeert te vergeten. Van het boek zijn er twintig delen verschenen, goed voor een verkoop van 13 miljoen exemplaren.

  David Schwimmer (Friends) gaat in Intelligence, een nieuwe zesdelige Britse comedyserie, de rol spelen van een op macht beluste agent die werkt voor het Bureau van Nationale Veiligheid. Zijn tegenspeler wordt de Britse comedy-acteur Nick Mohammed. Samen met zijn partner vormt Schwimmer een unit die de cybercriminaliteit zal bestrijden.

  Rebel Wilson (Picture Perfect, Bridesmaids, How To Be Single) en David Wenham (Lord Of The Rings, Top Of The Lake) gaan de hoofdrollen spelen in Les Norton, een nieuwe Australische dramaserie over een man uit de ‘outback’ die, op de vlucht voor zijn verleden, in Sydney een job als buitenwipper versiert. Verleid door de charmes van de grootstad raakt hij al vlug betrokken in een web van undergroundcriminaliteit. Een van de regisseurs is Jocelyn Moorehouse (The Dressmaker, Proof).

  Producent J.J. Abrams en actrice Jennifer Garner (Camping) gaan na Alias opnieuw samenwerken. My Glory Was I Had Such Friends is een miniserie die gebaseerd is op de gelijknamige memoires van Amy Silverstein, een dappere vrouw die wachtte op een harttransplantatie. Het boekt onderlijnt de sterkte van de menselijke geest en de kracht van vriendschap.

  Diego Luna (Rogue One) en Scoot McNairy (Godless, Halt And Catch Fire) zullen andermaal te zien zijn in het tweede seizoen van Narcos: Mexico, waarvan de opnames momenteel plaatsgrijpen in Mexico-City. Luna speelt Félix Gallardo, de leider van het Guadalajara kartel, McNairy speelt agent Walt Breslin, belast met een belangrijk onderzoek. • Naar het overzicht van nieuwsitems