1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Castingnieuws

  Castingnieuws

  Datum: 23/11/2019


  Juliette Lewis
  (Natural Born Killers, Secret Lies), Christina Ricci (The Addams Family, Pan Am, Ally McBeal) en Sophie Nélisse (Monsieur Lazhar, The Book Thief) werden toegevoegd aan de cast van Yellowjackets, de serie over een groep getalenteerde high school voetbalspeelsters die de enige overlevenden zijn van een vliegtuigramp in de bossen van Ontario. Zij vervoegen o.a. Melanie Lynskey die een van de hoofdrollen speelt.

  Jonathan Banks
  , bekend uit Better Call Saul en Breaking Bad gaat meespelen in de serie rond James Comey. Banks zal de rol spelen van James Clapper, de voormalige directeur van de nationale inlichtingendienst. Een zoveelste bekende naam die toegevoegd werd aan de reeds indrukwekkende cast.

  Kelly Macdonald, onlangs nog te zien in The Victim en Giri/Haji, maar vooral bekend van Trainspotting en Boardwalk Empire gaat een politieofficier spelen die verdacht wordt van corruptie in het zesde seizoen van Line Of Duty, de reeks waarvan de finale van het vijfde seizoen dit jaar met 13,7 miljoen het meest bekeken programma was.

  Riley Keough (The Girlfriend Experience, American Honey, Paterno) gaat de hoofdrol spelen in Daisy Jones & The Six, een muzikaal drama over het wel en wee van een bekende rockband uit de Jaren ’70. Niki Caro (The Zookeeper’s Wife, North Country, Whale Rider) zal meerdere afleveringen regisseren.

  Gary Oldman (Darkest Hour, Tinker Tailor Soldier Spy) gaat voor het eerst een grote rol spelen in een tv-serie. In Slow Horses speelt hij Jackson Lamb, de briljante, maar opvliegende leider van een team MI5- spionnen die in ongenade zijn gevallen. Het team werd ondergebracht in de kelder van MI5, in de ‘Slough House’. De serie is gebaseerd op de boeken van Mick Herron.

  Helen McCrory (zie foto)(Peaky Blinders, Fearless, MotherFatherSon) gaat de Britse Eerste Minister spelen in de politieke thrillerserie Roadkill. Ze krijgt Hugh Laurie (House M.D., The Night Manager), Sidse Babett Knudsen (Borgen, Westworld), Saskia Reeves (De Premier), Sarah Greene (Dublin Murders), Patricia Hodge (A Very English Scandal) en Pip Torrens (Preacher) als tegenspelers. De serie werd geschreven door David Hare (The Hours, The Reader, Denial, Collateral).

  Bill Murray (Ghostbusters, Groundhog Day) en Dave Franco (If Beale Street Could Talk, Now You See Me 2, The Disaster Artist) zullen te zien zijn in The Now, een nieuwe comedyserie voor Quibi, de streamingdienst die in april 2020 gelanceerd wordt en enkel bestemd is voor mobiele media. In tegenstelling tot de andere streamingdiensten zullen de afleveringen van de series maximum tien minuten duren. The Now gaat over een kerel die op het punt staat zelfmoord te plegen. Maar dan ontdekt hij dat ook zijn broer en zijn vader op deze manier om het leven kwamen. Hij besluit het verleden en de toekomst te laten voor wat ze zijn en erop los te leven. De regie is in handen van Peter Farrelly (The Green Book).

  Tye Sheridan (Ready Player One) gaat een van de hoofdrollen spelen in Wireless, nog een nieuwe serie voor Quibi waarvan Steven Soderbergh de uitvoerende producent is. De reeks vertelt de overlevingstocht van een jongen die gestrand is in de Colorado mountains. Zijn enige hoop op redding is zijn mobiele telefoon.

  American Crime Story: Impeachment over het Monica Lewinsky-schandaal en de impeachment procedure tegen Bill Clinton heeft zijn President gevonden. Niemand minder dan Clive Owen (Gemini Man, The Knick) zal in de huid kruipen van de veel besproken President. De opnames starten begin volgend jaar met een première op 27 september (een goeie maand voor de Amerikaanse Presidentsverkiezingen). Andere acteurs die reeds gecast werden zijn Sarah Paulson, Annaleigh Ashford en Beanie Feldstein die de rol van Monica Lewinsky zal spelen. Lewinsky zelf, is een van de producenten.

  Adam Scott (Big Little Lies, The Good Place) gaat de hoofdrol spelen in Severance, een thriller waarin het bedrijf Lumen Industries centraal staat. Het bedrijf wil de verhouding werk/leven naar een nieuw level brengen. Scott speelt de rol van Mark, een bediende met een duister verleden die zichzelf probeert terug te vinden. Niemand minder dan Ben Stiller (Escape At Dannemora) gaat de serie regisseren.

  Sigourney Weaver, Nathalie Baye, Dany Boon, Charlotte Gainsbourg en Sandrine Kiberlain zijn enkele van de bekende acteurs en actrices die te zien zullen zijn in het vierde seizoen van Dix Pour Cent, de serie rond de perikelen in een castingbureau. De reeks staat er om bekend om in elke aflevering een of andere bekende acteur of actrice op te voeren. Die spelen dan meestal zichzelf. In het verleden passeerden o.a. Monica Bellucci, Isabelle Adjani, Isabelle Huppert, Cécile de France, Christophe Lambert, Juliette Binoche, Virginie Efira, Isabelle Adjani, Gérard Lanvin en Jean Dujardin de revue.


 • Naar het overzicht van nieuwsitems