1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Castingnieuws

  Castingnieuws

  Datum: 13/09/2020


  Jessica Chastain (The Help, Zero Dark Thirty, Molly’s Game) gaat de rol spelen van Tammy Wynette, de countrylegende die wereldbekend werd met de klassieker ‘Stand By Your Man’. Wynette was een van de meest iconische vrouwelijke artiesten die twintig nummer één-songs had op de country charts. De serie die zich focust op de gecompliceerde relatie tussen Wynette en George Jones, is gebaseerd op het boek ‘The Three of Us: Growing Up with Tammy and George’, geschreven door dochter Georgette Jones. De serie wordt geschreven door Abe Sylvia, producent en scenarist van o.a. Filthy Rich, The Affair, Nurse Jackie en Hap And Leonard.

  Nicolas Cage gaat de hoofdrol spelen in een serie die Amazon gaat maken over Joe Exotic, de excentrieke en maffe eigenaar van een zoo in Oklahoma die te zien was in de Netflix-documentaire Tiger King. De serie zal nagaan hoe Joe Shreibvogel uitgroeide tot Joe Exotic en hoe hij zichzelf kwijtspeelde in een personage dat hijzelf creëerde. Voor Cage zal dit de eerste keer zijn dat hij te zien is in een tv-serie. Daarnaast is er ook een serie in ontwikkeling rond Carole Baskin, de Nemesis van Joe Exotic met Kate – Saturday Night Live – McKinnon in de hoofdrol.

  Peter Sarsgaard (The Loooming Tower, Wormwood) en Kaitlyn Dever (Unbelievabel, Monsterland) werden toegevoegd aan de cast van Dopesick, de achtdelige miniserie over de Amerikaanse verslaving aan pijnstillers met een de hoofdrol voor Michael Keaton. Sarsgaard speelt de assistent van de openbare aanklager, terwijl Dever de rol speelt van Betsy, een patiënte van Dr. Finnix (Keaton). De serie werd geschreven door Danny Strong (Empire) en geregisseerd door Barry Levinson (Wag The Dog). De première is voorzien voor volgend jaar.

  Oscarwinnaar Jamie Foxx gaat de hoofdrol spelen in de comedy Dad Stop Embarrassing Me, gebaseerd op de real life relatie tussen Foxx en zijn dochter Corinne die aan boord komt als producent. Na de stopzetting van Fuller House was Netflix op zoek naar een nieuwe multi-camera familiekomedie.

  De oud-gouverneur van Californië, Arnold - Hasta La Vista, Baby - Schwarzenegger gaat nog eens acteren. Schwarzenegger gaat de hoofdrol spelen in een spionageserie waarin een vader en z’n dochter centraal staan. Nick Santora, die we kennen van Law & Order, Prison Break en Scorpion, zal de serie ontwikkelen en produceren.

  De rijzende ster Elizabeth Debicki, in de bioscoop aan het werk te zien in Tenet, gaat de hoofdrol spelen in Code Name Hélène, een internationale miniserie over het leven van Nancy Grace Augusta Wake, een Nieuw-Zeelandse journaliste die als spion een van de leiders werd van het Franse verzet.

  Margaret Qualley, de Amerikaanse actrice die we leerden kennen in The Leftovers en die ook te zien was in o.a. Fosse/Verdon, Onec Upon A Time… In Hollywood, Seberg en The Nice Guys, gaat de hoofdrol spelen in Maid, een dramedy waarin een alleenstaande moeder, een dienstmeid wordt om te voorzien in haar levensnoodzakelijke behoeften. Een van de uitvoerende producten in actrice Margot Robbie.

  Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Nocturnal Animals, Demolition) gaat de hoofdrol spelen in een miniserie die gebaseerd is op het artikel uit de New Yorker, 'A Suspense Novelist’s Trail of Deceptions'. De serie behandelt het complexe leven van schrijver Dan Mallory. De reeks wordt geregisseerd door Janicza Bravo, de veelbelovende zwarte regisseuse die met Zola hoge ogen gooide op het afgelopen Festival van Sundance.

  Keira Knightley gaat volgens Deadline de hoofdrol spelen in The Essex Serpent, naar het boek van Sarah Perry. Keightley speelt Cora, een jonge vrouw die in het Victoriaanse Engeland misbruikt wordt in haar huwelijk en vlucht naar het dorpje Aldwinter in Essex. Daar raakt ze geïntrigeerd door het mysterie van de Essex Serpent: een mythisch creatuur dat opnieuw actief schijnt te zijn in de regio. De regisseur va deze reeks is Clio Barnard, de regisseur van The Selfish Giant.

  Celia Imrie (Better Things, Calendar Girls, The Best Marigold Hotel) zal te zien zijn in het derde seizoen van de thrillerserie Keeping Faith waarvan de opnames bijna rond zijn. Het derde seizoen met in de hoofdrol Eva Myles, is meteen ook het laatste uit de reeks.


 • Naar het overzicht van nieuwsitems