1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Castingnieuws

  Castingnieuws

  Datum: 27/11/2020


  Susan Sarandon (Thelma & Louise, Feud, Ray Donovan), Ann Dowd (The Leftovers, The Handmaid’s Tale) en Griffin Dunne (I Love Dick, This Is Us, Goliath) krijgen een gastrol in het vierde seizoen van Search Party, een serie die bij ons helaas niet te zien is. In het vierde seizoen komen we te weten wat er gebeurd is met het hoofdpersonage Dory (Alia Shawcat) die aan het einde van het derde seizoen werd gekidnapt door Chip.

  Carsten Bjørlund (Liberty) en Marie Bach Hansen (The Team) (zie foto) die samen te zien waren in The Legacy, spelen de hoofdrollen in de Deense misdaadserie White Sands. Hij speelt de Duitse detective Thomas, zij is de Deense flik Helene. Allebei hebben ze een nare liefdeservaring achter de rug. Ze worden gedwongen zich te gedragen als koppel willen ze hun taak tot een goed einde brengen. Het surferparadijs White Sands wordt immers bevolkt met rare en gevaarlijke mensen.

  Robert Englund (Freddy uit Nightmare On Elm Street) en Tom Wlaschiha (Jaqen H'ghar in Game Of Thrones) vervoegen de cast van het vierde seizoen van Stranger Things. Englund speelt de rol van Victor Creel, een gestoorde en intimiderende man die opgesloten zit in een psychiatrisch hospitaal voor een gruwelijke moord die hij pleegde in de jaren ’50. Wlaschiha speelt dan weer Dimitri, een Russische cipier die bevriend raakt met Hopper.

  Aiden Gillen (Game Of Thrones, Project Blue Book) gaat de hoofdrol spelen in Killers Of The Cosmos, een ambitieuze gedramatiseerde documentaire die de genreconventies op zijn kop zet. Gillen speelt een Raymond Chandler-achtige detective die op zoek gaat naar existentiële gevaren die de mensheid bedreigen. Discovery’s Science Channel plant de première voor volgend jaar. De opnames lopen nog steeds, maar men is ook al beginnen met de postproductie.

  Jodie Comer (Killing Eve) en Stephen Graham (The Irishman) zullen samen te zien zijn in een nieuw Channel 4-drama dat zich afspeelt in een verzorgingstehuis tijdens de Coronaperiode. De serie die aanvankelijk Home zou heten, krijgt een nieuwe titel.
  De vierdelige serie werd geschreven door Jack Thorne, de scenarist van gelijkaardige drama’s als National Treasure, Kiri, The Virtues en The Accident. De regisseur wordt Marc Munden, gekend van National Treasure en Utopia. De verzorgingstehuizen staan ook in Engeland onder een enorme druk door het gebrek aan personeel en aangepaste materialen.

  Gretchen Mol (Boardwalk Empire, Perry Mason, Yellowstone) gaat volgens Deadline Michelle spelen, de vrouwelijke hoofdrol in American Gigolo, een hedendaagse versie van de film uit 1980. Jon Bernthal speelt het hoofdpersonage Julian Kaye die 18 jaar nadat hij werd gearresteerd voor moord, uiteindelijk belandt in de seksindustrie. Ondertussen gaat hij op zoek naar diegene die verantwoordelijk was voor zijn gevangenisstraf en probeert hij ook contact te leggen met Michelle, zijn enige grote liefde.

  Kathleen Robertson (Murder In The First, Boss) krijgt volgens Deadline een hoofdrol in het hospitaaldrama Triage. Robertson speelt de rol van Virginia Sawyer, hoofd van de afdeling chirurgie. Ze is vurig, heeft een sterke wil en is gericht op het versnellen van de carrière van haar dochter. Dus laat ze haar dochter studeren onder Dr. Finley Briar, het hoofdpersonage van de serie.

  Kathryn Hahn die we aan het werk zagen in Transparent en Mrs. Fletcher, gaat in The Shrink Next Door de zus spelen van Marty Markowitz (Will Ferrell), jarenlange patiënt van psychiater Ike Herschkopf (Paul Rudd).

  Charlie Cox (Daredevil) en Aiden Gillen (Game Of Thrones, Peaky Blinders) gaan de hoofdrollen spelen in Kin, een Ierse serie over een familie uit Dublin die verwikkeld geraakt in een bendeoorlog. De opnames zijn inmiddels gestart.
 • Naar het overzicht van nieuwsitems