1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Castingnieuws

    Castingnieuws

    Datum: 16/12/2020


    Tatiana Maslany (Orphan Black, Perry Mason) gaat dan toch de rol spelen van Jennifer Walters, het nichtje van Bruce Banner, in de serie She-Hulk. Daarmee komt er een einde aan het welles nietes spelletje dat door Maslany en de media werd gespeeld. Mark Ruffalo en Tim Roth keren terug als The Hulk en slechterik Abomination.

    Kevin Hart (Ride Along, The Upside, Central Intelligence) en Wesley Snipes (Blade) gaan twee broers spelen in de miniserie True Story die geschreven wordt door Eric Newman, de producent van Narcos en Narcos: Mexico. Hart speelt Kid, een wereldberoemde komiek die tijdens een tour halthoudt in Philadelphia om er zijn broer Carlton te gaan bezoeken. Spijtig genoeg worden de gebeurtenissen van één avond een kwestie van leven en dood die ervoor zorgt dat Kid’s carrière weleens volledig de dieperik kan ingaan.

    Katherine Heigl
    (Suits en binnenkort Firefly Lane) zal de rol van Victoria Woodhull spelen in Woodhull, het verhaal van de eerste vrouwelijke presidentskandidate. In 1872 stelde Victoria Woodhull zich kandidate voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Samen met haar zus runde zij een zaak in Wall Street. Met het geld dat ze verdienden stichten ze een dagblad. Maar Woodhull werd beticht van blackmail en prostitutie en werd de avond van de presidentsverkiezingen gearresteerd voor het publiceren van een schunnig artikel over een priester die overspel pleegde. Heigl zal naast het spelen van de hoofdrol ook fungeren als uitvoerend producent.

    Hailee Steinfeld (Dickinson) (zie foto), Florence Pugh (The Little Drummer Girl) en Vera Farmiga (Bates Motel) krijgen belangrijke rollen in de nieuwe Disney+- serie Hawkeye. Steinfeld speelt de rol van Kate Bishop, lid van de Young Avengers, een team van superhelden, terwijl Pugh haar rol van spion en huurmoordenaar Yelena Belova uit de Black Widow-film herneemt. Farmiga speelt dan weer Eleanor Bishop, de moeder van Kate.

    Juliana Margulies, de Amerikaanse actrice die wereldberoemd werd met The Good Wife, krijgt een rol in het tweede seizoen van The Morning Show. Zij zal de rol spelen van Laura Peterson, een nieuwsanker bij UBA News. The Morning Show is het vlaggenschip van Apple TV+, de streamingdienst van Apple.

    Helen Hunt (Mad About You, As Good As It Gets, The Sessions) krijgt een rol in Blindspotting, de nieuwe serie die gebaseerd is op de gelijknamige film uit 2018. Blindspotting concentreert zich op Ashley (Jasmine Cephas Jones) die in Oakland mag uitkijken naar een 'middle class life' totdat haar partner Miles (Rafael Casal) plotseling wordt opgesloten. Wanneer ze gedwongen wordt om in te wonen bij Miles' moeder Rainey moet ze zich door een chaotische en humoristische existentiële crisis worstelen. Rainey is immers een vrouw met een uitgesproken mening die familiewaarden hoog in het vaandel draagt.

    Imogen Poots die te zien was in I Know This Much Is True, werd gecast in Outer Range. Daarin wordt ze de tegenspeelster van Josh Brolin. Poots speelt Autumn, een rondreizende vrouw die de Abbott-familie kan overtuigen om te kamperen op hun land. Royal Abbott is een rancher die vecht voor zijn grond en gezin en die een ondoorgrondelijk mysterie ontdekt aan de rand van de wildernis van Wyoming.

    Sir Lenny Henry (Chef!), Peter Mullan (Ozark) Cynthia Addai-Robinson (Power) en Maxim Baldry (Years And Years) zijn enkele van de twintig acteurs en actrices die aan de cast van The Lord Of The Rings werden toegevoegd. Een releasedatum voor de langverwachte serie werd nog niet bekend gemaakt.

    Armie Hammer (Nocturnal Animals, Call Me By Your Name) gaat de rol van producer Al Ruddy spelen in The Offer, een tiendelige miniserie over het maken van The Godfather. Dit is niet de enige film of serie over ‘the making of The Godfather’ want er is ook een film in de maak met Oscar Isaac en Jake Gyllenhaal. Ben Affleck is dan weer bezig met een film over de ‘making of van Chinatown’, de klassieker van Roman Polanski.

    Melissa McCarthy, de actrice die schitterde in Bridesmaids, Can You Ever Forgive Me?, Heat, Spy e.v.a. gaat de hoofdrol spelen in God’s Favorite Idiot over een technieker die verliefd wordt op een collega op precies dezelfde dag als waarop hij uitverkozen wordt tot boodschapper van God. Haar tegenspeler en hoofdrolspeler is Ben Falcone, in real life gehuwd met McCarthy.

    Felicity Huffman, die te zien was in Desperate Housewives en When They See Us, gaat volgens Deadline de hoofdrol spelen in een nog ongetitelde comedy over een vrouw die door het heengaan van haar echtgenoot plots eigenaar wordt van een klein baseballploegje. Met de hulp van haar oudste zoon die het syndroom van Down heeft – maar een fervente baseballfan is – en van haar werkcollega’s en de gemeenschap, zal ze proberen een weg te vinden in haar nieuwe leven. Haar tegenspeler is Zach Gottsagen die schitterde in The Peanut Butter Falcon.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems