1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Castingnieuws

  Castingnieuws

  Datum: 3/09/2021


  Annie Wersching
  (24, Bosch, The Rookie, Castle) (zie foto) vervoegt de cast van het tweede seizoen van Star Trek: Picard. Wersching speelt de rol van de Borg Queen, een rol die eerder gespeeld werd door Alice Krige en Susanna Thompson.

  Alfred Molina (Show Me A Hero, Spider-man 2, The Da Vinci Code) speelt de hoofdrol in Three Pines, een politieserie van de producent van The Crown. Molina speelt de Canadese hoofdinspecteur Armand Ganache, een man met special gaven.

  Judy Greer (Kidding, Arrested Development, Two And A Half Man) wordt de tegenspeler van Renée Zellweger en Josh Duhamel in de miniserie The Thing About Pam. Greer speelt Leah Askey, de voormalige aanklager van Lincoln County die Russ Faria, die onschuldig pleitte, tweemaal heeft berecht voor de moord op zijn vrouw.

  Game Of Thrones-acteur Aidan Gillen (binnenkort ook te zien in het gangsterdrama Kin) speelt in Mayor Of Kingstown, de nieuwe serie van Taylor – Yellowstone – Sheridan, de rol van Milo Sunter, de baas van de Russische maffia die een levenslange gevangenis uitzit in de gevangenis van Kingstown.

  Cynthia Erivo (The Outsider, Genius: Aretha Franklin) speelt een hoofdrol in Steel, een jaren ’70 drama dat zich afspeelt in Londen en over een ambitieuze, gevaarlijke wapenhandelaar gaat. Erivo is ook een van de uitvoerende producenten. Zij speelt Madeline Crowe, de dochter van Nigeriaanse immigranten en een selfmade vrouw die de controle over haar eigen lot in handen grijpt in een gevaarlijk beroep dat wordt gedomineerd door haar mannelijke collega's.

  Amy Brenneman (Tell Me Your Secrets, The Leftovers, Goliath) speelt aan de zijde van Elisabeth Moss een belangrijke rol Apple’s Shining Girls, een metafysische thriller gebaseerd op de gelijknamige bestseller. Brenneman speelt de rol van Rachel, de alleenstaande moeder van Kirby (Elisabeth Moss).

  Kate Mulgrew (Red in Orange Is The New Black) krijgt een terugkerende rol aan de zijde van Chiwetel Ejiofor en Naomie Harris in de Showtime-serie The Man Who Fell To Earth. Mulgrew speelt Drew Finch, een agente die helemaal bovenaan de CIA. Emotioneel onverschrokken, een meester in het vinden en exploiteren van de zwakke schakel, moet Finch vechten om haar eigen verleden in het duister te houden terwijl ze speelt voor de grootste inzet van haar leven.

  Noah Emmerich (The Americans, Space Force, The Spy) krijgt een belangrijke rol in Dark Winds, een Western noir thriller, waarvan George R.R. Martin en Robert Redford uitvoerend producent zijn. Emmerich speelt Whitover, een uitgebluste FBI agent wiens carrière zo goed als dood is.

  Tim Robbins, de we allemaal kennen uit The Shawshank Redemption en die ook te zien was in de series Castle Rock, Here And Now en The Brink, wordt de tegenspeler van Rebecca Ferguson (Mission: Impossible) in Wool. Robbins zal de rol van Bernard spelen, hoofd van de IT-afdeling van de Silo, een gigantische ondergrondse silo van honderden verdiepen diep.

  De Amerikaanse comédienne Audrey Plaza (Parks And Recreation, Legion, Mike And Dave Need Wedding Dates) gaat de hoofdrol spelen in de Hulu-serie Olga Dies Dreaming. Olga Dies Dreaming vertelt het verhaal van een Nuyoricaanse (red. een Porto Ricaan uit New York) broer en zus uit een opgewaardeerd Sunset Park, Brooklyn. Plaza speelt Olga, een gerenommeerde weddingplanner wiens oppervlakkige successen een donkerder interieur maskeren. Voor Olga is het streven naar perfectie een dwangmatig overlevingsmechanisme geworden terwijl ze probeert zo ver mogelijk van haar verleden te blijven. De regie is in handen van Alfonso Gomez-Rejon, de regisseur van het schitterende Me, Earl And The Dead Girl.

  Phoebe Dynevor, de ontdekking uit Bridgerton, gaat de hoofdrol spelen in Exciting Times, een Amazon-serie gebaseerd op het debuut van de Ierse Naoise Dolan. Het verhaal gaat over Ava, een Ierse expat die in Hong Kong Engelse grammatica onderwijst aan rijke kinderen. Ze raakt verstrikt in een driehoeksverhouding met bankier Julian en advocaat Edith.


 • Naar het overzicht van nieuwsitems