1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Castingnieuws

  Castingnieuws

  Datum: 19/11/2021


  Oscarwinnaar Christophe Waltz (Inglourious Basterds, Django Unchained) gaat de hoofdrol spelen in The Consultant, een donkere komische thriller over een sinistere relatie tussen een baas en een bediende. De serie werd bedacht door de man achter Servant. Amazon Prime Video zal de serie streamen.

  Jennifer Coolidge, een van de sterren uit The White Lotus gaat aan de zijde van Bobby Cannavale (Nine Perfect Strangers) en Naomi Watts (The Loudest Voice, Twin Peaks) meespelen in The Watcher, de nieuwe serie van Ryan – American Horror Story – Murphy. De serie gaat over een koppel dat in hun nieuw droomhuis bedreigd wordt door een stalker die zichzelf ‘The Watcher’ noemt.

  Lizzy Caplan (zie foto) en Jesse Eisenberg (The Social Network) spelen twee van de drie hoofdrollen in Fleishman Is In Trouble. De serie draait rond de onlangs gescheiden dokter Toby Fleishman, die in de voor hem nieuwe wereld van app- dating duikt met een succes dat hij nooit kende voordat hij trouwde. Tegelijkertijd verdwijnt zijn ex-vrouw, Rachel, die hem achterlaat met de kinderen - zonder enige indicatie van waar ze is of dat ze van plan is terug te keren. Caplan speelt Libby, de beste vriendin van Toby die het verhaal vertelt en met wie hij de draad terug opneemt na zijn scheiding.

  De Australische actrice Jacki Weaver (Animal Kingdom, Yellowstone) gaat aan de zijde van Billy Crudup (The Morning Show) meespelen in Hello Tomorrow!, een dramedy over een groep rondreizende verkopers die maan-timeshares verkopen. Weaver speelt Barbara Billings, Jacks manipulatieve moeder.

  Amy Landecker (Transparent, Your Honor) en Gillian Jacobs (Community, Love) zullen te zien zijn in de comedyserie Minx. Hope Davis (Succession, Your Honor) en Stephen Tobolowsky (Groundhog Day, Californication) treden aan in een gastrol. De serie die zich afspeelt de de jaren ’70 in Los Angeles gaat over de jonge feministe Joyce die samen met een goedkope uitgeverij het allereerste erotische magazine voor vrouwen uitbrengt. De hoofdrol wordt gespeeld door Ophelia Lovibond (Feel Good, Elementary).

  Na Clouds Of Sils Maria en Personal Shopper gaan Kristen Stewart en Olivier Assayas opnieuw samenwerken. In Irma Vep, de tv-serie gebaseerd op de gelijknamige film van Assayas uit 1996 zal Stewart een kleine - nog niet omschreven – rol spelen. Het verhaal gaat over een actrice (Alicia Vikander) die naar Frankrijk komt om mee te spelen in de Franse stomme film Les Vampires.

  Jennifer Garner (Alias) gaat Julia Roberts vervangen in The Last Thing He Told Me, de Apple TV+ serie gebaseerd op het boek van Laura Dave. Roberts moest helaas afzeggen wegens een overvolle agenda. De serie gaat over een vrouw die een onverwachte relatie heeft met haar 16 jaar oude stiefdochter, terwijl ze op zoek gaat naar de waarheid omtrent de mysterieuze verdwijning van haar echtgenoot.

  Ruth Wilson (Luther, His Dar Materials, Oslo) gaat de hoofdrol spelen in Mob Queens, een serie over Anna Genovese, de tweede echtgenote van de beruchte New Yorkse maffiabaas Vito Genovese. Lena Dunham (Girls) en Dennis Lehane (auteur van Shutter Island, Mystic River, Gone Baby Gone en scenarist van The Drop) schrijven het scenario. Dunham zal regisseren.

  Lizzy Caplan
  (Castle Rock, Masters Of Sex) gaat de rol die Glenn Close speelde in de bioscoopversie, hernemen in de tv-serie Fatal Attraction. Zij zal Alex spelen, een jonge, sterke vrouw die na een korte affaire geobsedeerd geraakt door haar minnaar. De nieuwe Fatal Attraction wil een diepgaande herinterpretatie zijn van de psychoseksuele thriller en zal thema's zoals huwelijk en ontrouw onderzoeken, gezien door de lens van moderne houdingen ten opzichte van sterke vrouwen, persoonlijkheidsstoornissen en dwangmatige controle.

  Dexter-ster Jennifer Carpenter gaat de hoofdrol spelen in Ballistic, een serie over een geheimagent (Carpenter) die, nadat een missie is gecompromitteerd, gedwongen wordt een een psychologisch kat-en-muisspel te spelen met haar eigen geest terwijl ze wordt opgejaagd door het programma dat haar heeft gecreëerd.

  Jeremy Strong, Kendall Roy in Succession, gaat samenwerken met Oscarwinnaar Tobias Lindholm, scenarist van o.a. The Investigation, Jagten, Krigen, Kollektivet, Kapringen en Follow The Money. De serie The Best Of Us gaat over de mensen die op de puinhoop werkten na de aanslag van 9/11. De serie laat zien hoe vrijwilligers, studenten, New Yorkers en eerstehulpverleners getroffen en behandeld werden. Lindholm is ook uitvoerend producent en regisseur.

  Kim Catrall, die NIET te zien zal zijn in de reboot van Sex And The City, werd wel gecast voor een rol in de komedie How I Met Your Father, de sequel van How I Met Your Mother. In de nabije toekomst vertelt Sophie (Hilary Duff) haar zoon het verhaal van hoe ze zijn vader heeft ontmoet: een verhaal dat ons terug naar het jaar 2021 katapulteert, waar Sophie en haar hechte vriendengroep aan het uitzoeken zijn wie ze zijn, wat ze willen van het leven en hoe verliefd te worden in het tijdperk van dating-apps en onbeperkte opties. Cattrall speelt de toekomstige versie van Sophie.

  Eric Roberts (The Expendables) en Saffron Burrows (You) gaan de hoofdrollen spelen in Kensal Town, een serie die genoemd is naar een wijk in Londen waar de populatie zeer divers is zowel qua ras, etniciteit, religie als rijkdom. Een deel van Londen waar supermodellen en media mogols naast gangleden leven.

  Apple TV+ heeft de cast van High Desert afgerond. De komedie herenigt Ben Stiller (uitvoerend producent) en Patricia Arquette (actrice, uitvoerend producent) nadat ze eerder samenwerkten voor Escape At Dannemora en Severance.
  De serie gaat over de verslaafde Peggy die in Yucca Valley na de dood van haar moeder aan het werk gaat als privédetective. De andere castleden zijn Matt Dillon (Wayward Pines), Rupert Friend (Homeland), Weruche Opia (I May Destroy You), Brad Garrett (Everybody Loves Raymond), Bernadette Peters (Zoey’s Extraordinary Playlist) en Christine Taylor (Zoolander).

  Jennifer Beals, die we kennen van Flashdance, The L Word en het vervolg The L Word: Generation Q, gaat Twi’lek spelen in de Disney+ serie The Book of Boba Fett. Wie haar personage is, wordt nog strikt geheimgehouden. • Naar het overzicht van nieuwsitems