1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Castingnieuws

  Castingnieuws

  Datum: 7/01/2022


  Michael Imperioli
  (The Sopranos, Californication, Mad Dogs) krijgt een rol in het tweede seizoen van The White Lotus. Hij speelt Dominic Di Grasso die met z’n vader en pas afgestudeerde zoon afreist naar het White Lotus-resort. Hoewel er nog geen andere acteurs officieel werden vastgelegd, werd in oktober bevestigd dat ook Jennifer Coolidge een rol zou krijgen.

  Tobias Menzies (Game Of Thrones, The Crown) gaat een hoofdrol spelen in de miniserie Manhunt (niet te verwarren met de Britse serie), een serie over John Wilkes Booth, de moordenaar van de Amerikaanse President Abraham Lincoln. Menzies zal de rol spelen van Edwin Stanton, de secretaris en vriend van Lincoln, die bijna waanzinnig werd door de jacht op Wilkes. Monica Beletsky (producent van Fargo en The Leftovers) is de scenariste en showrunner. Carl Franklin (Mindhunter, The Leftovers, House Of Cards) regisseert.

  Net als haar echtgenoot (Tom Hanks) gaat ook Rita Wilson een gastrol spelen in de serie 1883. Zij speelt de rol van Carolyn, een winkelierster bij Doan's Crossing die Margaret (Faith Hill) helpt te ontspannen met wat whiskypunch. Wilson was eerder te zien in de series Girls en The Good Wife.

  Jessica Chastain (Scenes From A Marriage) (zie foto) gaat de hoofdrol spelen in The School For Good Mothers. De dystopische serie gaat over Frida Liu, een moeder die toevallig haar dochter een paar uur alleen laat. De overheid beoordeelt dit feit als negatief en engageert de jonge moeder in een overheidsprogramma waarbij de voogdij over haar kind in vraag wordt gesteld. De regie is in handen van Jude Weng.

  John Wick-acteur Keanu Reeves gaat wellicht meespelen in The Devil In The White City, de big budget-serie gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2003 van Erik Larson. In 'The Devil In The White City ' combineert Larson de verhalen van seriemoordenaar H. H. Holmes en Daniel H. Burnham, de hoofdarchitect van de Chicago World's Fair uit 1893. Tijdens de wereldtentoonstelling bouwde Holmes zijn "Murder Castle", een hotel dat over geheime ruimtes, een dissectietafel, crematorium en gaskamer beschikte. In dat hotel bracht hij tijdens de wereldtentoonstelling mensen om het leven en liet hij hun lichamen verdwijnen. De uitvoerende producenten van de serie zijn onder andere Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese.

  Uma Thurman (Kill Bill) speelt de hoofdrol in Suspicion, een achtdelige thriller van Apple TV+. Het verhaal begint wanneer de zoon van een prominente Amerikaanse zakenvrouw gekidnapt wordt in een New Yorks hotel. De verdenking valt al vlug op vier Engelsen die op de avond van de kidnapping in het hotel aanwezig waren. Het viertal wordt betrokken in een kat en muispelletje met de National Crime Agency en de FBI. Maar snel wordt het duidelijk dat niemand nog te vertrouwen valt…Thurman krijgt het gezelschap van o.a. Kunal Nayyar (The Big Bang Theory), Noah Emmerich (The Americans) en Georgina Campbell (Black Mirror).

  Quantum Of Solace-ster Olga Kurylenko, Game Of Thrones-ster Oona Chaplin en Daredevil-ster Charlie Cox spelen alledrie mee in Treason, een nieuwe zesdelige spionagethriller van de hand van Matt Charman, de scenarist van Bridge Of Spies. Het drama volgt Adam Lawrence, opgeleid door MI6. Zijn carrière lijkt vastgelegd totdat aan het licht komt dat hij een (ingewikkelde) relatie had met de Russische spionne Kara. Tussen Kara, Adam en diens echtgenote Maddy ontspint zich een krachtspel waarbij ieder van hen de geheimen van de andere probeert bloot te leggen…

  Colin Farrell, die te zien zal zijn als The Penguin in de komende Batman-film, The Batman, gaat zijn rol hernemen in een serie die The Penguin zal heten. Naar verluidt gaat de serie na hoe Oswald Cobblepot alias The Penguin uitgroeide tot een van de topcriminelen van Gotham.

  Bloodlands-acteur James Nesbitt gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe crimethriller Suspect. Hij speelt de rol van detective Danny Frater. Wanneer de veteraan opduikt in het mortuarium van een ziekenhuis voor wat volgens hem een routinematige ID-controle op het lichaam van een jonge vrouw is, krijgt hij een verwoestende schok: het lijk blijkt zijn eigen vervreemde dochter Christina…
  Naast Nesbitt zien we ook nog Joely Richardson (The Tudors, Nip/Tuck), Anne-Marie Duff (Sex Education, Shameless), Richard E. Grant (Girls, The Outlaws), Ben Miller (Professor T, Bridgerton) en Imogen King (Clique, The Bay). De serie is een Britse remake van de originele Deense serie Forhøret.

  De Apple TV+-serie Extrapolations over hoe de komende veranderingen aan onze planeet een invloed kunnen hebben op de liefde, geloof, werk en familie, heeft een nieuwe collectie topacteurs aan zijn reeds indrukwekkende cast toegevoegd. Edward Norton (The Fight Club, American History X), Indira Varma (Game Of Thrones), Keri Russell (The Americans), Cherry Jones (The Handmaid’s Tale, 24, Transparent) en Michael Gandolfini (The Many Saints Of Newark) vervoegen onder meer Meryl Streep, Kit Harington en Marion Cotillard.

  Sofia Vergara (Modern Family) gaat de hoofdrol spelen in Griselda, een project dat de actrice nauw aan het hart ligt. De serie focust op Griselda Blanco, een meedogenloze Colombiaanse zakenvrouw wiens ingenieuze technieken haar in staat stelden een miljardendrugsimperium op te bouwen, jaren voordat de markt overspoeld werd door beruchte mannelijke kingpins. Griselda’s bijnam was de‘Black Widow’. Het script worden geschreven door Eric Newman, de man achter Narcos.
 • Naar het overzicht van nieuwsitems