1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Castingnieuws

  Castingnieuws

  Datum: 31/01/2024


  The White Lotus
  waarvan het derde seizoen momenteel wordt opgenomen in Thailand in Koh Samui, Phuket en Bangkok, heeft opnieuw een indrukwekkende cast verzameld. Hebben onder meer toegezegd: Walton Goggins (The Righteous Gemstones), Patrick Schwarzenegger (Gen V), Aimee Lou Wood (Sex Education), Jason Isaacs (Harry Potter), Michelle Monaghan (Echoes), Parker Posey (Lost In Space) en Carrie Coon (The Gilded Age).

  Kate Hudson (How To Lose A Guy In 10 Days, Truth Be Told, Glass Onion: A Knives Out Mystery) gaat de hoofdrol spelen in de nieuwste komedie van Mindy Kaling, de dame die ook verantwoordelijk was voor o.a. Never Have I Ever, The Sex Live Of College Girls en The Mindy Project. Hudson zal de president spelen van de Los Angeles Waves, een professioneel basketbalteam.

  Amanda Seyfried (zie foto) die uitblonk in The Dropout, gaat een politieagent spelen in Long Bright River, naar het boek van Liz Moore. De serie die wordt omschreven als een spannende thriller, gaat over Mickey een politieagent die een wijk in Philadelphia patrouilleert die zwaar getroffen is door de opioïdecrisis. Wanneer er een reeks moorden plaatsgrijpen in de buurt, realiseert Mickey zich dat haar persoonlijke geschiedenis mogelijk verband houdt met de zaak.

  The Book Of Eli, de film uit 2010 met Denzel Washington in de hoofdrol, krijgt een prequel serie die geschreven en bedacht werd door Gary Whitta, de scenarist van de film en van Rogue One: A Star Wars Story. Het verhaal zal zich afspelen ongeveer 30 jaar voor de gebeurtenissen in de film. John Boyega (Star Wars: Episode VII - The Force Awakens) komt aan boord om de fakkel over te nemen van Washington.

  Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story wordt na Dahmer het tweede deel in de Monster-anthologie serie van Ryan Murphy. Lyle en Erik Menendez werden in 1996 veroordeeld voor de moord op hun ouders Jose en Kitty. De hoofdrollen worden gespeeld door nieuwkomers Nicholas Alexander Chavez en Cooper Koch. Javier Bardem (No Country For Old Men) en Chloe Sevigny (Poker Face, We Are Who We Are) kruipen dan weer in de rol van de ouders.

  Murray Bartlett (The White Lotus, The Last Of Us), Annie Murphy (Schitt’s Creek) en Christine Baranski (The Good Fight) gaan meespelen in het tweede seizoen van Nine Perfect Strangers. Over de inhoud, de crew en de andere castleden is momenteel nog niets bekend.

  Afkomstig van de makers van About A Boy, Chris en Paul Weitz, volgt Murderbots een zelf-hackende beveiligingsrobot die huivert van menselijke emoties, maar zich aangetrokken voelt tot zijn kwetsbare "klanten." Murderbot moet zijn vrije wil verbergen en een gevaarlijke opdracht voltooien, terwijl hij eigenlijk gewoon met rust gelaten wil worden om futuristische soapseries te kijken en zijn plek in het universum te begrijpen. Alexander Skarsgård (Big Little Lies) speelt de hoofdrol en fungeert als uitvoerend producent.

  Aimee Lou Wood (Sex Education, Loving) en David Morrissey (The Walking Dead, Sherwood) gaan de hoofdrollen spelen in de Britse komedie Daddy Issues. Nadat feestbeest Gemma tijdens een vakantie naar Portugal een kortstondige ontmoeting heeft op een vliegtuig, raakt ze zwanger en wordt haar leven op zijn kop gezet. Naast het omgaan met haar zwangerschap, moet ze ook omgaan met de verdrietige vader Malcolm, die worstelt om zijn leven weer op de rit te krijgen na het instorten van zijn huwelijk.

  Michelle Williams heeft sedert The Fabelmans niet veel meer van zich laten horen. Maar daar komt verandering in. Williams zal de hoofdrol spelen in Dying For Sex, een serie die ze ook zal produceren. Gebaseerd op de populaire Wondery-podcast, volgt de serie Williams als een vrouw met de diagnose uitgezaaide borstkanker, die haar man na vijftien jaar lang verlaat om haar seksualiteit te verkennen voor ze overlijdt. Terwijl ze aan haar avontuur van zelfontdekking begint, blijft haar beste vriendin tot het einde aan haar zijde. De serie wordt geschreven door de scenaristen van The Dropout, The New Girl en Only Murders In The Building.

  Oscar-winnaar Jeremy Irons die we kennen van onder meer Watchmen en The House Of Gucci, gaat aan de zijde van Sam Claflin (Peaky Blinders, Daisy Jones & The Six) een rol spelen in de prestigieuze serie The Count Of Monte Cristo, die geregisseerd wordt door Bille August. Irons zal de rol spelen van Abbé Faria, een nobel en verstandig persoon.

  Hannah Waddingham (Ted Lasso, Sex Education) en Octavia Spencer (The Shape Of Water, Truth To Be Told) gaan samenspelen in een serie die omschreven wordt als een kruising tussen Thelma & Louise en Jack Ryan.
  De hoofdpersonages in deze felbegeerde serie zijn Judith en Debbie die hun vriendschap trachten te herstellen nadat Debbie ontdekt heeft dat Judith een hoogopgeleide huurmoordenares is. Wanneer een opdracht gruwelijk misgaat, slaat het tweetal op de vlucht en worden ze het doelwit van een mysterieuze vijand die hen wil doden. Alleen samen kunnen ze dit gelaagde mysterie oplossen.

  De serie Zero Day waarin Robert De Niro zijn debuut in een hoofdrol maakt, krijgt een indrukwekkende cast. Naast Lizzy Caplan, Jesse Plemons, Joan Allen en Connie Britton, werden nu ook Angela Bassett, Dan Stevens, Matthew Modine en Bill Camp aangetrokken. De Niro speelt George Mullen, een populaire maar gecompliceerde voormalige president die uit pensioen komt om een commissie te leiden die een verwoestende cyberaanval onderzoekt.

  Dead To Me-bedenker Liz Feldman en actrice Linda Cardellini gaan opnieuw samenwerken. Voor Netflix gaan zij No Good Deed maken, een zwarte komedie over drie verschillende families die alle drie hetzelfde Spaans gestileerde huis uit de jaren ’20 willen kopen. Andere acteurs zijn Ray Romano, Luke Wilson en Abi Jacobsen.

  David Duchovny, Jack Whitehall en Carice van Houten gaan de hoofdrollen spelen in Malice, een thriller voor Amazon Prime Video. Hoewel details over de plot geheim gehouden worden, zou het verhaal gaan over een jongeman (Whitehall) die probeert de infiltreren in de wereld van een rijke familie, waarvan Duchovny en van Houten aan het hoofd staan.

  Oscarwinnaar Colin Firth (Bridget Jones, The King’s Speech) gaat in Lockerbie de rol spelen van Dr. Jim Swire, die aangesteld werd als woordvoerder van de families van de slachtoffers. Op 21 december, 1988 ontplofte Pan Am Flight 103 boven het Schotse stadje Lockerbie. Er kwamen in het totaal 270 mensen om het leven. Swire zelf verloor zijn dochter Flora in het tragisch ongeval. De vijfdelige serie is gebaseerd op het boek van Peter Biddulph: ‘The Lockerbie Bombing: A Father’s Search for Justice over the quiet town’.

  Jon Hamm
  (Fargo, Mad Men) gaat voor Apple TV+ in Your Friends And Neighbors de rol spelen van Coop, een recentelijk gescheiden hedgefondsmanager, die na zijn ontslag in zijn chique voorstad in het noorden van de staat New York zijn toevlucht neemt tot het stelen van bezittingen van welgestelde bewoners om de levensstijl van zijn familie op peil te houden. Deze kleine misdaden beginnen hem nieuw leven in te blazen, totdat hij inbreekt in het verkeerde huis op het verkeerde moment. De serie is afkomstig van Jonathan Tropper, de man van de series See, Banshee en Warrior.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems