1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • De najaars- en wintertoppers van Play 4

  De najaars- en wintertoppers van Play 4

  Datum: 24/08/2023


  Mijn Slechtste Beste Vriendin
  De fictiereeks Mijn Slechtste Beste Vriendin keert dit najaar terug met 40 nieuwe afleveringen en ook nu worden de vriendschappen en de flessen wijn weer danig op de proef gesteld. Bedrog komt aan het licht en nieuwe romances ontwikkelen zich op de werkvloer en daarbuiten. Houden de vriendschappen stand onder de immer aanwezige druk van roddels, intriges en onvoorziene bekentenissen?  
  De vrouwelijke sterrencast (Maaike Cafmeyer, Eva Van der Gucht, Kim Hertogs, Clara Cleymans, Ella-June Henrard, Jennifer Heylen, Charlotte-Anne Bongaerts en Veerle Dejaeger) krijgt het gezelschap van onder andere Ella Leyers als undercover-mol in het reclamebureau en een seksverslaafde Charlotte Timmers. Ook Isabelle Van Hecke doet haar intrede als de pijnlijk falende relatietherapeute, net als Inge Paulussen die de toxische ex van Marco en moeder van Thomas speelt. Bij de mannelijke cast (Joren Seldeslachts, Steve Geerts, Mathias Sercu, Bas Van Weert en Robert De La Haye) is er een opvallende rol weggelegd voor nieuwkomer Titus De Voogdt als de echtscheidingsadvocaat van Zita.


  Nonkels seizoen 2
  Op 21 augustus startten de opnames van het tweede seizoen van Nonkels en strijkt de reeks weer neer op het vredige West-Vlaamse platteland. Pol en Innocent zijn nog steeds ‘getrouwd’, maar de eerste barstjes komen in het huwelijk wanneer Innocent tijdens een inburgeringscursus hopeloos verliefd wordt. Hij bewandelt een gevaarlijk pad, want uitzetting dreigt als blijkt dat zijn huwelijk met Pol slechts voor de schijn is.  

  Luc geraakt ‘stoemelings’ aan een job aan de kassa bij Tuincentrum Van Eeden, wat Carine maar matig kan appreciëren. En wanneer het Tuincentrum de harde en niets ontziende concurrentie met Kunstgrassen Willy aangaat, gaan de poppen (en de nonkels) al snel weer aan het dansen.

  Jelle De Beule, Rik Verheye en Wim Willaert geven opnieuw gestalte aan de Nonkels, met Isabelle Van Hecke, Emilie De Roo en Blaise Afonso als hun wederhelften. Ook Silke Thorrez en Manu Van Acker zijn weer van de partij, en Wim Opbrouck krijgt een grotere rol toebedeeld als de baas van Tuincentrum Van Eeden.


  Assisen: De Insulinemoord seizoen 2

  Wanneer de achttienjarige Luna Laeremans dood wordt aangetroffen in de stal van haar lievelingspaard geeft haar grootvader, ex-jumpingkampioen Dirk Dejager, toe dat hij zijn kleindochter om het leven bracht. Dejager, een diabetespatiënt, gebruikte naar eigen zeggen insuline om de depressieve Luna uit haar lijden te verlossen na een tragische val van haar paard. De ouders van het meisje ontkennen echter dat hun dochter uit het leven wilde stappen. Zij beweren dat haar grootvader druk op haar uitoefende om als jumpingruiter de eer van de familie te verdedigen nadat zijn eigen carrière noodgedwongen beëindigd werd. Toen Luna die droom niet meer kon waarmaken, lukte het Dirk niet zijn zware teleurstelling te verbergen. Dirk Dejager wordt beschuldigd van moord met voorbedachten rade, maar dat is buiten zijn advocaat Bregt Craps gerekend. Die haalt alles uit de kast om de jury ervan te overtuigen dat Dirk Dejager geen verbitterde moordenaar is, maar een liefdevolle grootvader. Aan de kijker om te oordelen wat de waarheid is…

  An Miller, Filip Peeters en Katelijne Verbeke maken in dit tweede seizoen van Assisen opnieuw hun opwachting in de rechtbank. Daarnaast zijn er in Assisen: de insulinemoord ook hoofdrollen voor Gene Bervoets, Willem De Schryver, Inge Paulussen, Greg Timmermans en nieuw jong talent Zita Windey, die met Assisen haar eerste grote TV-rol beet heeft.


 • Naar het overzicht van nieuwsitems