1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • De najaarsfictie bij VTM en de streamingsites

  De najaarsfictie bij VTM en de streamingsites

  Datum: 24/08/2023


  VTM
  De liefde wordt danig op de proef gesteld in de tragikomische fictiereeks Exen. Bart Hollanders schittert als de onhandige bon-vivant Gilles. Hij belooft zijn grote liefde Yasmine, een eerste hoofdrol voor comedian en actrice Serine Ayari, om zijn losbandige leventje vaarwel te zeggen. Wanneer hij met haar in het huwelijksbootje stapt, kan hij zijn ex-lieven echter niet langer ontlopen… Naast Bart Hollanders en Serine Ayari brengt de serie een getalenteerde cast met o.a. Charlotte Timmers, Ella-June Henrard, Janne Desmet en Eva Binon, die de ex-lieven van Gilles vertolken. Exen garandeert een meeslepende reis vol emotie, humor en verrassende plotwendingen.  VRT Max
  Vanaf maandag 28 augustus kun je exclusief op VRT MAX kijken naar de webserie De Laatste Dag, een komische serie over de hardwerkende productie-assistente Lucie (rol van Elisabeth Lucie Baeten)
  De jonge vrouw krijgt maar weinig erkenning voor haar harde werk bij de regionale tv-zender Regio TV. Liefst van al wil ze hogerop klimmen, maar daar heeft haar baas Bart geen oog voor. Ook door haar eigen collega's voelt Lucie zich niet gezien, die zitten ieder op hun eigen trip, zo blijkt. Dus beslist ze de eer aan zichzelf te houden en haar ontslag te geven. Alleen, dat mislukt. Elke keer opnieuw. In de rolverdeling zien we ook Maksim Stojanac, Ben Segers en Sven De Ridder.  VTM GO
  In de webserie Splinter krijgt de gedisciplineerde Splinter - na een verlammende val op de atletiekpiste - de hartverscheurende diagnose dat ze nooit meer zal kunnen lopen. Ze blijft niet bij de pakken zitten en ruilt haar vader en geboortedorp in voor een bruisende stad waar ze op zoek gaat naar zelfstandigheid en een nieuw doel in haar leven. De ontmoeting met haar excentrieke huisgenoot Bill is het startschot van een emotionele zoektocht naar een studierichting, seksualiteit, vriendschap en bovenal: selflove. Vindt ze de kracht om haar eigen lot te bepalen? Onder anderen Sofia Ferri, Flor Van Severen en Koen De Bouw vertolken een rol in de reeks.

  GoPlay
  In wtFOCK: Anaïs volgen we het turbulente tienerleven van enkele 17-jarige meisjes en jongens. Verliefdheid, vriendschap, nijd en de groeipijnen, taboes en onzekerheden van het volwassen worden spelen de hoofdrol in deze ‘uit het leven gegrepen’ fictiereeks. Net als in de voorbije seizoenen speelt het verhaal zich in real time af, doorheen de week en op verschillende tijdstippen.
  In deze reeks staat Anaïs centraal. Ze heeft het moeilijk met de scheiding van haar ouders en verliest zich makkelijk in drank en andere uitspattingen. Wanneer ze Bobbie ontmoet, wordt ze verliefd op deze streetwise durfal. Bobbie kent geen grenzen en ze sleurt Anaïs mee in haar roekeloze leven. Tot één van de vrienden van Anaïs slachtoffer wordt van één van hun nachtelijke escapades. Dan speelt het geweten haar parten en komt hun prille liefdesrelatie onder druk te staan.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems