1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • De reis gaat dit keer naar Griekenland

  De reis gaat dit keer naar Griekenland

  Datum: 21/06/2019

  Steve Coogan en Rob Brydon (zie foto) beginnen eerstdaags aan de opnames van hun nieuwe trip die hen ditmaal naar Griekenland voert.
  Het concept van 'The Trip' ging van start in 2010 toen Steve Coogan gevraagd werd restaurants te reviewen voor The Observer. Zijn partner liet het afweten en werd vervangen door komiek Rob Brydon. The Trip werd een onverwacht succes dat een verlengde kreeg als serie. Na The Trip To Italy volgde The Trip To Spain en nu dus The Trip To Greece.

  In de zes afleveringen bezoeken de gastheren allerlei leuke plaatsjes, genieten ze van culinaire hoogtepunten, filosoferen ze over het leven en proberen ze elkaar te overbluffen met imitaties van bekende acteurs. Hun Michael Caine-imitaties zijn ondertussen legendarisch.

  In de nieuwe serie die uitgezonden wordt in 2020 bezoekt het tweetal pittoreske plaatsjes als Assos, Kavala, Stagira, Athens, Epidaurus, Hydra en Plyos. Je mag er van ons dus op aan dat er heel wat gepalaverd zal worden over de Griekse mythologie.

  De serie wordt omschreven als een komedie, maar het is meer: het is ook een interessante culinaire trip en een boeiende en adembenemede reis. De regisseur met dienst is andermaal Michael Winterbottom.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems