1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • De remake van Utopia heeft een eerste trailer!

  De remake van Utopia heeft een eerste trailer!

  Datum: 27/07/2020


  De langverwachte remake van de Britse serie Utopia heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar nu is het eindelijk zover en is de eerste trailer online gezet. De serie was oorspronkelijk een project van David Fincher, maar wanneer die afhaakte nam schrijfster Gillian Flynn de teugels in handen. Flynn is vooral bekend als de auteur van ‘Gone Girl’ en ‘Sharp Objects’, beide verfilmd tot een interessante film en een schitterende tv-serie.

  In Utopia wordt een groep stripfanaten opgejaagd door een mysterieuze organisatie omdat ze in het bezit zijn van een zeldzaam exemplaar dat geheime boodschappen inhoudt. Samen met het hoofdpersonage uit de strip, Jessica Hyde, proberen ze de wereld te redden.

  De originele serie uit 2013 was uniek in zijn genre en in vele opzichten vernieuwend. Denken we maar aan de onversneden gruwel, het opvallende, bijna fluorescerende, kleurenpalet en de indringende, repetitieve muziek van Chileense componist Cristobal Tapia de Veer.

  De tieners in de remake worden gespeeld door een handvol onbekende jonge acteurs. In de bijrollen zien we dan weer bekende namen als John Cusack en Rainn Wilson.

  De serie wordt in het najaar verwacht op Amazon Prime Video.

  Kijk hier naar de trailer • Naar het overzicht van nieuwsitems