1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • De terugkeer van een iconisch duo

  De terugkeer van een iconisch duo

  Datum: 23/05/2021


  In de jaren ’80 en ‘90 waren Steve Martin (The Jerk, All Of Me, Roxanne, Dirty Rotten Scoundrels, Planes Trains & Automobiles) en Martin Short (Three Fugitives, Innerspace) gevestigde namen in het comedy genre. Samen waren ze te zien in Father Of The Bride I en II en Three Amigos! Nu dertig jaar later laten de twee comedians opnieuw het beste van hun kunnen zien in de serie Only Murders In The Building, een komedie geschreven door o.a. Steve Martin.

  De serie gaat over drie vreemdelingen die allemaal geobsedeerd zijn door true crime. Wanneer er een verdacht overlijden plaatsvindt in hun exclusieve optrekje in de Upper West Side, denken ze meteen aan moord. Ze gaan op onderzoek uit en gebruiken de kennis die ze opgebouwd hebben bij het uitoefenen van hun hobby. Maar wat misschien nog erger is, is het aantal leugens die ze elkaar vertellen. Wanneer ze realiseren dat er een moordenaar in de building aanwezig is, voeren ze een race tegen de klok om te ontcijferen wie de dader is.

  Naast Steve Martin en Martin Short verwelkomen we als derde persoon niemand minder dan Selena Gomez, kwestie van ook de jeugd warm te maken voor de serie. Only Murders In The Building start in de VS op 31 augustus op Hulu. Wanneer en of de serie ook bij ons te zien zal zijn, is niet bekend.

  Kijk hier naar de trailer


 • Naar het overzicht van nieuwsitems