1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • De Vikings-sequel komt eraan

  De Vikings-sequel komt eraan

  Datum: 26/01/2022


  De populariteit van Vikings was dusdanig dat Netflix besloot om een sequel te maken die vanaf 25 februari te zien zal zijn. Showrunner met dienst is niemand minder dan Jeb Stuart, de scenarist van legendarische films als Die Hard, Leviathan, Lock Up, Another 48 Hours, The Fugitive, Just Cause en Switchback. Films die vooral in de videotheken uitstekend scoorden.

  Vikings: Valhalla speelt zich meer dan honderd jaar na Vikings af. We zijn in het begin van de 11de eeuw. De serie vertelt de heroïsche avonturen van enkele van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd: de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson, zijn vurige en eigenzinnige zus Freydis Eriksdotter en de ambitieuze Noorse prins Harald Sigurdsson. Terwijl de spanningen tussen de Vikingen en het Engelse koningshuis een bloedig breekpunt bereiken en de Vikingen zelf botsen over hun tegenstrijdige christelijke en heidense overtuigingen, beginnen deze drie Vikingen aan een epische reis die hen over oceanen en slagvelden zal voeren, van het Kattegat tot Engeland en daarbuiten.

  In de rolverdeling zien we Sam Corlett, Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Caroline Henderson, Laura Berlin, David Oakes, Louis Davison, Bosco Hogan, Asbjørn Krogh Nissen, Pollyanna McIntosh en Soren Pilmark.


  Kijk hier naar de trailer


 • Naar het overzicht van nieuwsitems