1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Derde HBO-serie voor Kate Winslet

  Derde HBO-serie voor Kate Winslet

  Datum: 2/07/2022


  Wanneer Kate Winslet een serie maakt voor HBO, betekent dat iets speciaals. Of het nu gaat om Mildred Pierce (2011) of om Mare Of Easttown (2020) telkens weer won Winslet een Emmy voor ‘beste actrice in een miniserie’. Een HBO-serie voor Winslet is dus een evenement waaraan we niet kunnen voorbijgaan. De nieuwe serie die Winslet gaat maken heet Trust, een serie naar de gelijknamige bestseller van Hernan Diaz.

  De roman van Diaz ontvouwt zich vanuit vier verschillende perspectieven in vier verschillende genres, dus deze serie zou weleens de meest experimentele van Winslets drie HBO-series kunnen worden.

  Wat de plot betreft, de serie volgt een rijke financier die een roman leest die is gebaseerd op zijn leven en boos wordt over de uitbeelding van hem en zijn vrouw. Als vergelding huurt hij een secretaresse in die als ghostwriter zijn memoires moet neerschrijven om op die manier het onrecht recht te zetten. Maar de secretaresse realiseert zich al snel dat de financier de geschiedenis wil herschrijven, evenals de plaats van zijn vrouw daarin.

  Winslet en Diaz zullen de serie ook produceren. Wie de andere castleden zijn is nog niet bekend.


 • Naar het overzicht van nieuwsitems