1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Deze series zul je in 2018 niet te zien krijgen…

  Deze series zul je in 2018 niet te zien krijgen…

  Datum: 12/01/2018

  Hoewel er in 2018 heel wat leuke series wél te zien zullen zijn, zijn er ook een paar (bekende) waar je nog een jaartje langer op zult moeten wachten. De Franse website Première zette ze voor ons in kaart:

  Game Of Thrones seizoen 8

  Het werd officieel bevestigd: de opnames en de prost-productie van de laatste zes afleveringen zullen een heel jaar in beslag nemen, dus geen Game Of Thrones in 2018.

  Stranger Things seizoen 3
  Hoewel dit bericht nog niet werd bevestigd, verklapte acteur David Harbour (Jim Harper in de serie) dat de fans lang zullen moeten wachten op een vervolg omdat het erg lang duurt om één seizoen te voltooien.

  The Punisher seizoen 2
  The Punisher is een van de Marvel-figuren die een eigen serie heeft. Maar helaas voor onze wreker zijn er nog collega’s met een eigen serie, zoals Jessica Jones, Luke Cage en Dardevil. Hun nieuwe seizoen is wél te zien in 2018, wat betekent dat Iron Fist én The Punisher een jaartje zullen moeten wachten.

  Peaky Blinders seizoen 5
  Net na de explosieve finale van seizoen 4 werd aangekondigd dat er nog een vijfde seizoen komt, maar dat dit pas te zien zal zijn in 2019.

  Big Little Lies seizoen 2

  Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad vooraleer het officiële bericht verscheen dat er wel degelijk een vervolg komt. Nu de kogel door de kerk is, is het wachten op de opnames van het tweede seizoen. Die zullen plaatsvinden in de lente met een uitzending die voorzien is begin 2019.

  Fargo seizoen 4
  Noah Hawley vertelde onlangs dat hij een fantastisch idee heeft voor Fargo s4, maar dat hij nu volop bezig is met Legion. Fargo s4 komt er, maar pas in 2019.

  Master Of None seizoen 3
  Ook Aziz Ansari. Bedenker, scenarist en hoofdrolspeler van Master Of None, wil nog wat wachten met een volgend seizoen met als gevolg geen Dev Shah in 2018.

  The Young Pope seizoen 2

  Ook Paolo Sorrentino heeft de wens uitgedrukt zijn tijd te willen nemen voor een vervolg op The Young Pope. De regisseur zou The New Pope (met of zonder Jude Law?) pas opnemen einde 2018, wat neerkomt op een uitzending ten vroegste in 2019.

  Rick & Morty seizoen 4

  Bij ons niet zo bekend, maar vergis je niet dit is een animatieserie die zowel bij het publiek als bij de pers uitstekend ontvangen wordt. Volgens de producent is het vervolg verre van geschreven, een vierde seizoen zou er ten vroegste komen eind 2019!

  The Orville seizoen 2
  Omdat Seth MacFarlane een druk bezet man is, zal het tweede seizoen van zijn Star Trek-perciflage, The Orville, pas klaar zijn in de herfst van 2018. Veertien afleveringen opnemen en afwerken neemt immers behoorlijk wat tijd in beslag.


 • Naar het overzicht van nieuwsitems