1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Ella Leyers speelt hoofdrol in Streamz-original

  Ella Leyers speelt hoofdrol in Streamz-original

  Datum: 18/03/2021


  Het feit dat Streamz bij de opstart beloofde om elke maand uit te pakken met een (Vlaamse) original is zeker bevorderlijk voor de Vlaamse filmindustrie. Deze maand ging Déjà Vu van start, in juli is het de beurt aan Storm Lara, een vierdelige serie met Ella Leyers in de hoofdrol.

  Storm Lara gaat over alle facetten van de liefde: de opwinding van pril geluk, de sleetsheid van een al wat langere relatie maar het gaat ook over jaloezie, overspel, schaamte en schuld. Leyers speelt Lara, een energieke 32-jarige vrouw, die altijd haar grenzen opzoekt, zowel in de liefde als in haar werk. Door haar charisma en energie komt ze vaak weg met haar onbezonnenheid, maar het lijkt erop dat deze formule niet meer lang zal werken…

  Andere castleden zijn Wouter Hendrickx (Witse, Amigo’s, Cordon) en Aïcha Cissé (Engel, La Fidèle). De regie is in handen van Kadir Ferati Balci (Turquaze, Cold Courage, Amigo’s). Volgens de makers wordt Storm Lara een spannende, zintuigelijke thriller gecombineerd met een pakkend portret van een jonge vrouw.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems