1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Fargo s4 heeft eindelijk een datum

  Fargo s4 heeft eindelijk een datum

  Datum: 12/08/2020


  Na een initiële uitzenddatum in april ll. werd de release van het vierde seizoen van Fargo alsmaar opgeschoven omwille van het coronavirus dat lelijk huishield in de postproductie. Maar nu is het eindelijk zover: Fargo s4 start vanaf 27 september op FX met een dubbele aflevering. Of wij de serie vanaf dan ook zullen kunnen bekijken is nog maar de vraag.

  Het vierde seizoen speelt zich af in Kansas City in het jaar 1950. Twee criminele organisaties – de ene Italiaans, de andere Afro-Amerikaans – hebben een wankele vrede gesloten. Om hun overeenkomst kracht bij te zetten, ruilen de bazen hun zonen. Maar dan gaat het hoofd van de maffia van Kansas City het hospitaal binnen voor een routineonderzoek en sterft. Plots verandert alles…

  In de hoofdrollen zien we Chris Rock (Dolemite Is My Name) die Loy Cannon speelt, het hoofd van het Afro-Amerikaans misdaadsyndicaat. Zijn tegenspelers zijn o.a. Uzo Aduba (Orange Is The New Black, Mrs. America), Jack Huston (Mr. Mercedes, Boardwalk Empire), Jason Schwartzman (Wet Hot American Summer: First Day of Camp, Mozart in the Jungle), Ben Whishaw (An Very English Scandal, London Spy), Timothy Olyphant (Santa Clarita Diet, Justified, Deadwood) en Jessie Buckley (Chernobyl).


 • Naar het overzicht van nieuwsitems