1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Ferry uit Undercover krijgt eigen serie

  Ferry uit Undercover krijgt eigen serie

  Datum: 20/12/2022


  Hoewel er (nog) geen sprake is van een vierde seizoen van Undercover, krijgt Ferry Bouman na z'n film ook een eigen serie die zich vooral zal richten op de beginjaren van de drugscrimineel. De serie speelt zich af nĂ  de film en voor Undercover.

  Als beginnende xtc-producent probeert Ferry voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de grootste te worden.

  De serie zal uitgebracht worden door Netflix die nu ook de volledige cast heeft onthuld. Naast Frank Lammers (Ferry), Elise Schaap (Danielle), Monic Hendrickx (Claudia), Raymond Thiry (John), Tim Haars (Remco), Huub Smit (Dennis), Kevin Janssens (Jurgen) en Yannick van de Velde (Lars) die opnieuw van de partij zijn, zullen er ook heel wat nieuwe gezichten te zien zijn. Daarbij zitten onder andere Koen De Graeve (Wat Als?, Studio Tarara), Dirk Roofthooft (Clan, De Ronde), Alice Reijs (Van Vlees En Bloed) en Tygo Gernandt (Van God Los, Baantjer) die een lid speelt van een motorbende waar Ferry zaken mee doet.

  Eshref Reybrouck (Undercover, Cheyenne & Lola, Hassel), en Nico Moolenaar, die Undercover schreef, nemen de regie voor hun rekening.

  Kijk hier naar het grappige introductiefilmpje


 • Naar het overzicht van nieuwsitems