1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Fictieaanbod van VTM in het voorjaar

  Fictieaanbod van VTM in het voorjaar

  Datum: 21/01/2021


  VTM kijkt vooral uit naar de nieuwe telenovelle Lisa met Tinne Oltmans (Ghost Rockers, de musicals Doornroosje en Mamma Mia), Oscar Willems (Spitsbroers, De Infiltrant, Over Water) en Anouck Luyten (Fair Trade, Professor T., Geub, De Kotmadam) in de hoofdrollen.

  Tinne Oltmans speelt Lisa, die droomt van een carrière als ‘creative’ in het hippe marketingbureau vlakbij haar huis. Daar woont ze met haar moeder en haar ambitieuze halfzus Katja, vertolkt door Anouck Luyten. De zusjes kijken met grote ogen naar de bruisende wereld van creatievelingen, vloggers, influencers en social media wizards, en naar één jongeman in het bijzonder: Jonas, marketeer en zoon van de zaakvoerders. Lisa wil haar leven een adrenalinestoot geven door een job te bemachtigen in het bedrijf. Daar heeft ze zeker de brains en de creativiteit voor. Maar durft ze ook? Want tot nu toe is ze nog nergens geraakt door haar extreme verlegenheid, en moet ze met lede ogen aanzien hoe Katja geregeld met haar ideeën gaat lopen. Zal Lisa stap voor stap haar bedeesdheid overwinnen, en de wereld - inclusief Jonas - verbazen met haar talent?
  Het scenario is van de hand van Hugo Van Laere (Sara, Familie) en zijn team, met Elias Mentzel (#LikeMe, Familie) als hoofdregisseur/showrunner.

  Verder is er ook nog Fair Trade, de amusante actiekomedie met Kevin Janssens en Ella-June Henrard (Torpedo) als corrupte flikken en Peter van den Begin als obligate slechterik. Deze serie was reeds eerder te bekijken via Streamz. Op de andere VTM-kanalen is het uitkijken naar de nieuwe serie Timeless, met Abigail Spencer (Mad Men, Suits, True Detective) in de hoofdrol. Een trio reist doorheen de tijd om onbekende vijanden te bestrijden en het verloop van de geschiedenis te beschermen. De serie werd bedacht en geschreven door de scenaristen van o.a. The Boys en The Shield.

  Verder komen er nieuwe vervolgseizoenen van Mayans MC, Orange Is The New Black, The Big Bang Theory, The Simpsons en Modern Family.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems