1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Flight Of The Conchords maakt z’n comeback

  Flight Of The Conchords maakt z’n comeback

  Datum: 12/01/2018

  Na amper twee seizoenen, uitgezonden in 2008 en 2009, haalde Flight Of The Concords de status van cultserie. Maar verder dan dit kwam het niet, buiten een toer door de VS in 2016.

  Toen plots het gerucht werd gelanceerd dat er een langspeelfilm zou komen, kon het geluk van de fans niet meer op. Maar helaas, die film waarop de fans zaten te wachten, kwam er niet… 

  Maar toch is er ook goed nieuws: in een interview met Indiewire vertelde Jemaine Clement (zie foto), de helft van het duo, dat de Conchords dit jaar een special gaan opnemen voor HBO. Over de inhoud wilde hij echter niks kwijt. Wel zouden de opnames plaatsvinden kort voor of na de geplande toer in het VK.

  Verder vertelde Clement ook dat er een Amerikaanse versie komt van What We Do In the Shadows, de vampierenkomedie uit 2014 die hij samen met regisseur Taika Waititi (de regisseur van Thor: Ragnarok) schreef. Clement zal - in tegenstelling tot de film - niet acteren in de Amerikaanse pilot/serie, maar zal wel het scenario schrijven. Hij beëindigde recent ook de opnames van de zesdelige Nieuw-Zeelandse serie Wellington Paranormal, een spin-off van What We Do In The Shadows. In deze serie draait alles rond twee politiemannen die geesten en weerwolven onderzoeken. What We Do In the Shadows was een schitterende mockumentary over een cameracrew die vier vampieren volgde.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems

Nieuw op DVD/Blu-ray