1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Friends: The Reunion heeft eindelijk een datum

  Friends: The Reunion heeft eindelijk een datum

  Datum: 17/05/2021


  De langverwachte special van de iconisch serie Friends komt er eindelijk aan! Nadat de uitzending vorig jaar omwille van de COVID 19-pandemie niet kon doorgaan, staat het nu vast dat men op 27 mei in de VS zal kunnen kijken naar de speciale aflevering van Friends.

  In de special brengt de cast een bezoekje aan Stage 24, de legendarische set in de Warner Bros. Studio’s in Burbank. De acteurs zullen niet hun vertrouwde personage spelen, maar zichzelf. Wellicht worden er samen met een aantal genodigden herinneringen bovengehaald en wordt er teruggeblikt op de tien seizoenen.

  Naar verluidt zouden Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer elk $2,5 miljoen opstrijken. Dat is ‘iets’ meer dan de $1 miljoen die ze kregen per aflevering. Een gastenlijst is ondertussen ook bekend en die is niet mis: David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon en Malala Yousafzai.
   

  Kijk hier naar de teaser


 • Naar het overzicht van nieuwsitems