1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Gaslit: topserie in wording

  Gaslit: topserie in wording

  Datum: 7/02/2022


  Een van de topseries die er binnenkort aankomt is zonder twijfel Gaslit, een moderne take op het Watergate-schandaal. Een serie die zich richt op de niet-vertelde verhalen en vergeten karakters - van Nixons stuntelige en opportunistische ondergeschikten tot de gestoorde fanatici die de misdaden aanmoedigden en hielpen uitvoeren tot de tragische klokkenluiders die uiteindelijk de hele onderneming zouden laten crashen.

  Een van de grootste troeven van deze serie zijn Julia Roberts en Sean Penn die de hoofdrollen vertolken. Het verhaal draait om Martha Mitchell, gespeeld door Julia Roberts. Een grote persoonlijkheid met een nog grotere mond. Martha is een beroemdheid in Arkansas en echtgenote van Nixons loyale procureur-generaal, John N. Mitchell, gespeeld door een haast onherkenbare Sean Penn. Ondanks haar partijlidmaatschap is ze de eerste persoon die publiekelijk alarm slaat over Nixons betrokkenheid bij Watergate. Hierdoor komt zowel het presidentschap als haar persoonlijke leven in de problemen. Als procureur-generaal is John N. Mitchell Nixons meest vertrouwde adviseur en beste vriend. Temperamentvol, grof gebekt en meedogenloos - maar hopeloos verliefd op zijn beroemde uitgesproken vrouw - zal hij gedwongen worden te kiezen tussen Martha en de President.

  In de andere rollen zien we o.a. Dan Stevens (Legion) als John Dean, Betty Gilpin (GLOW) als Mo Dean en Shea Whigham (Perry Mason) als G. Gordon Liddy

  Hopelijk wordt deze serie die in de VS vanaf 24 april te zien is via Starz, bij ons vlug opgepikt.


  Kijk hier naar de trailer

 • Naar het overzicht van nieuwsitems