1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Ingmar Bergman-serie krijgt remake

  Ingmar Bergman-serie krijgt remake

  Datum: 15/07/2020


  HBO gaat een Amerikaanse versie maken van de miniserie Scenes From A Marriage van Ingmar Bergman. Michelle Williams (Fosse/Verdon, Manchester By The Sea, Blue Valentine) en Oscar Isaac (Ex Machina, Inside Llewyn Davis, A Most Violent Year) gaan de rollen spelen die Liv Ullman en Erland Josephson in het origineel voor hun rekening namen.

  De serie die het emotionele verhaal vertelt van een stuklopend huwelijk, zal zich focussen op begrippen als liefde, haat, lust, monogamie, huwelijk en scheiding. Kortom, het lijkt erop dat het volledige pakket aan emoties die gepaard gaan met een scheiding rijkelijk zal worden geserveerd. Bergman baseerde deze serie voor een stuk op zijn eigen ervaringen. Hij was vijf keer getrouwd en had verschillende relaties met zijn actrices, o.a. met Liv Ullman.

  De remake werd geschreven en wordt geregisseerd door Hagai Levi, de bedenker en scenarist van The Affair en In Treatment. Het is duidelijk dat deze serie een gedoodverfde winnaar is bij de Emmy- en Golden Globe-uitreiking van 2022.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems