1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Kelley en Connelly gaan opnieuw samenwerken

  Kelley en Connelly gaan opnieuw samenwerken

  Datum: 4/03/2022


  David E. Kelley (Big Little Lies, Mr. Mercedes, The Undoing) gaat opnieuw samenwerken met Michael Connelly (zie foto), de auteur die verantwoordelijk was voor de boeken over Harry Bosch. Kelley en Connelly werkten eerder samen aan The Lincoln Lawyer, een serie die op punt staat uit te komen bij Netflix.

  Kelley is momenteel een van de drukst bezette mensen in Hollywood. Avalon wordt z’n tiende serie. Naast Big Sky, Big Shot en Doogie Kamealoha M.D. (Disney +) is hij ook nog bezig met Anatomy Of A Scandal, A Man In Full en The Lincoln Lawyer (Netflix), Love And Death (HBO Max), The Missing (Peacock) en Presumed Innocent (Apple).

  De nieuwe serie, Avalon, speelt zich af in de hoofdstad Avalon op Catalina Island, waar rechercheur Nicole 'Nic' Searcy van het LA Sheriff Department een klein kantoor leidt. Catalina heeft een lokale bevolking die meer dan 1 miljoen toeristen per jaar bedient, en elke dag wanneer de veerboten aankomen, komen honderden potentiële nieuwe verhalen het eiland binnen. Detective Searcy wordt meegesleurd in een carrière bepalend mysterie dat alles wat ze over zichzelf en het eiland weet op de proef stelt.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems