1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Kerstspecials in overvloed

  Kerstspecials in overvloed

  Datum: 20/12/2023


  Net als het kerstdiner met de familie is een kerstspecial op tv een traditie die al jaren meegaat. Vooral de Britten maken er een punt van om hun geliefde familieseries te eren met een speciale kerstuitzending.

  Fans kunnen de komende dagen hun hartje weer volop ophalen.

  25-12 BBC First All Creatures Great and Small
  Het is Kerstmis en James is mijlenver weg op de RAF-trainingsbasis. Een emotioneel telefoontje met een hoogzwangere Helen zorgt ervoor dat hij vastbesloten is naar haar terug te keren, maar zijn opties zijn beperkt en RAF-mascotte Georgie heeft zijn hulp nodig.

  25-12 BBC First Sister Boniface Mysteries
  Het is kersttijd en Groot-Brittannië is in de greep van de 'Big Freeze', de barste winter ooit. Sister Boniface en haar medepassagiers zijn gestrand nadat een bevroren koppeling breekt, waardoor de laatste rijtuigen vast komen te zitten in de sneeuw. Wanneer de Star of the East uit zijn kluis wordt gestolen en een passagier vermoord wordt aangetroffen, zet Sister Boniface haar speurvaardigheden in om het mysterie op te lossen. Ze moet erachter zien te komen wie van de verdachten verantwoordelijk is. Maar zonder redding in zicht en een defecte generator, is de eerste prioriteit van de passagiers om niet dood te vriezen!

  26-12 BBC First Beyond Paradise
  Wanneer een man wordt achtervolgd door de geest van zijn overleden vrouw, gaan Humphrey en het team op onderzoek uit. Esther denkt dat er een logische verklaring is, maar wanneer Humphrey de geest ook ziet, is het duidelijk dat er meer aan de hand is dan je op het eerste gezicht zou denken. Ondertussen is Kelby verwikkeld in een vermissingszaak wanneer de Maagd Maria verdwijnt uit de Shipton Abbott Church en Martha worstelt om te communiceren met de nieuwe pleegtiener Jaiden. Kan de politie van Shipton Abbott deze mysteries oplossen en op tijd samenkomen voor de jaarlijkse kerstviering?

  26-12 BBC First Ghosts
  Het is bijna Kerstmis en Mike’s moeder blijft logeren. Betty wil graag helpen, maar het duurt niet lang voordat Mike en Alison knettergek van haar worden. Het is tijd dat Betty weer vertrekt, maar Alison en Mike durven het haar niet te vertellen. Net als ze zelf besluit te gaan, vermoedt Betty dat er iets vreselijk mis is in Button House. Ze neemt extreme maatregelen om het huis veilig te maken en brengt daarmee de inwonende geesten in gevaar. Komen zij er ongeschonden uit?

  26-12 BBC First Call The Midwife
  Terwijl Apollo 8 op het punt staat om een baan rond de maan te maken, denkt zuster Monica Joan dat dit haar laatste kerst zal zijn en gaat ze ervan uit dat ze niet zal meemaken hoe de mens voet zet op de maan. De Nonnatus-familie doet er alles aan om haar op te vrolijken. Nancy belooft te blijven en zuster Julienne biedt haar en Colette een kamer aan voor de nabije toekomst. Net terug van hun huwelijksreis bereiden Trixie en Matthew zich voor op hun eerste kerst als man en vrouw wanneer Trixie’s broer Geoffrey onverwachts voor de deur staat. En zuster Crane, die van huis is voor een opfriscursus, is op tijd thuis voor kerst ondanks de verraderlijk hevige sneeuwval.

  27-12 BBC First Death In Paradise
  Het is kerst in de Caraïben en Nevilles flamboyante moeder is in de stad. Het bevalt haar echter niet dat er bij Neville zo weinig gebeurt op romantisch vlak. Lukt het haar om haar hopeloze zoon in feeststemming te brengen? Ondertussen wordt een rijke zakenman dood aangetroffen op de bodem van een ravijn, terwijl zijn huisgast Debbie van de aardbodem is verdwenen. Wanneer Debbie’s wanhopige verloofde arriveert voor een reddingsmissie, ontdekt het team dat de perfecte familie van het slachtoffer niet helemaal is wat ze lijkt.


 • Naar het overzicht van nieuwsitems