1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Kevin Janssens binnenkort in Nederlandse serie

  Kevin Janssens binnenkort in Nederlandse serie

  Datum: 20/06/2024


  Abonnees van Videoland mogen uitkijken naar 19 juli want dan start de absurde, grappige en ook spannende komedie Jackson & Malone. De verwachtingen voor de serie van regisseur Max Porcelijn (Plan C) zijn hooggespannen want naast Kevin Janssens die de rol van Malone speelt, zien we ook nog Vlaamse acteurs als Jan Bijvoet (WIL) en Tom van Dyck (Geldwolven, Het Eiland). Bovendien werd het scenario meegeschreven door comedian Hans Teeuwen die ook de rol van Jackson speelt. Hopelijk kijrgen we deze serie ook vlug te zien in België.

  De zesdelige serie speelt zich af in het idyllische Spulne, waar drie bejaarde vrouwen bruut vermoord worden. Om de zaak op te lossen doet men van hogerhand beroep op de detectives Jackson & Malone van de oppermachtige Dienst Extreme Misdaadbestrijding. Willen de detectives het mysterie te ontrafelen, dan zullen ze  hun eigen innerlijke demonen onder ogen moeten zien…

  Andere rollen zijn er voor Peter van de Witte, Sanne Samina Hanssen, Porgy Franssen, Leny Breederveld en Beppie Melissen.


  Kijk hier naar de trailer
 • Naar het overzicht van nieuwsitems