1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Komen er nog meer problemen voor Yellowstone?

  Komen er nog meer problemen voor Yellowstone?

  Datum: 9/02/2024


  Normaal gesproken zal het vijfde en laatste seizoen van Yellowstone in november in première gaan, met opnames in de lente en de zomer. Taylor Sheridan heeft het scenario voor het tweede deel van seizoen 5 volledig klaar en dat is zonder John Dutton.

  Maar de opnames zijn nog niet begonnen, waardoor de vertegenwoordigers van Kevin Costner (wiens 'strijd' met Taylor Sheridan verantwoordelijk was voor het vroegtijdig stoppen van de serie) nog steeds in gesprek zijn met Sheridan om Costner’s personage toch een 'waardig' einde te geven. Sheridan verklaart echter gelukkig te zijn met het scenario zoals hij het heeft klaargestoomd.

  Het volledige vijfde seizoen zou de ideale springplank zijn voor de nieuwe spin-off die in de steigers staat met Matthew McConaughey in de hoofdrol. Maar nu blijkt dat Cole Hauser, Kelly Reilly en Luke Grimes, wiens personages allemaal zouden terugkeren, een salaris eisen tussen de $1,2 en $1,5 miljoen per aflevering. Als de producenten daar niet mee akkoord gaan, moeten ze het resterende salaris voor seizoen 6 nog betalen zonder dat de acteurs maar ook maar één draaidag hebben gehad.

  Positief nieuws is dan weer dat het zo goed als zeker is dat Michelle Pfeiffer de hoofdrol zal spelen in de nieuwe serie aan de zijde van McConaughey.

  Gezien de naderende deadline (de opnames staan voor de deur), verwachten we zeer binnenkort nieuws.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems