1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Komen er twee spin-offs van Peaky Blinders?

  Komen er twee spin-offs van Peaky Blinders?

  Datum: 20/12/2023


  Volgens Bloomberg, de marktleider in zakelijk en financieel nieuws, is Netflix bezig met het ontwikkelen van niet één, maar twee spin-offs van Peaky Blinders. Dit is niet echt verrassend, gezien de serie een grote hit was, en het is geen geheim dat Netflix zijn 'beste' series wil uitbreiden tot franchises.

  Een van de spin-offs zou naar verluidt ongeveer 20 jaar na het einde van de hoofdserie plaatsvinden en zich afspelen in Boston. De andere zou naar verluidt een prequel zijn die gericht is op Polly Gray, de matriarch van de Shelby-clan, in de serie gespeeld door de inmiddels overleden Helen McCrory. Echter, geen van beide is officieel bevestigd door Netflix.

  Of Cillian Murphy (zie foto), de hoofdrolspeler in de serie, eventueel zou meespelen in een serie die zich 20 jaar later afspeelt, valt te betwijfelen. Maar in een gesprek antwoordde hij op de vraag of hij geïnteresseerd zou zijn om de rol opnieuw te spelen: "Ik sta open voor het idee. Ik heb altijd gedacht dat als er meer verhaal te vertellen is... we zullen zien."

 • Naar het overzicht van nieuwsitems