1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Komt er een nieuw seizoen van True Detective?

  Komt er een nieuw seizoen van True Detective?

  Datum: 13/02/2021


  In een interview met Deadline vertelde Casey Bloys, hoofd van de afdeling content bij HBO, dat de zender graag zou willen doorgaan met de anthologieserie True Detective, maar dan wel met nieuw bloed.

  In 2019 beweerde bedenker Nic Pizzolatto (zie foto) dat hij een uitzonderlijk ambitieus idee had voor een vierde seizoen van True Detective. Hij hoopte ook dat HBO zou toehappen. Had de zender geen interesse of was er iets anders tussengekomen, feit was dat Pizzolatto in januari 2020 een deal sloot met FX Productions, de productiemaatschappij van series als Fargo. Zijn eerste project zou Redeemer worden, een serie met Matt McConaughey in de hoofdrol.

  Intussen heeft HBO een aantal schrijvers onder de arm genomen die de juiste toon moeten vinden voor een nieuw seizoen van True Detective. Daarbij moet de kwaliteit voorrang krijgen: geen kwaliteit, geen nieuwe serie. Tot die schrijvers zouden de Argentijnse Lucia Puenzo (La Jauria) en Sam Levinson (Euphoria) behoren, maar dat werd niet bevestigd door Bloys.
  De relatie tussen Pizzolatto en FX lijkt ook zijn beste tijd gehad te hebben, want Redeemer werd niet goed genoeg bevonden en Pizzolatto is momenteel aan het onderhandelen om zijn contract met FX op te zeggen.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems